Χανιά | Γεννητούρια για τη σκυλίτσα που έσωσαν στον Ομαλό

χανιά-γεννητούρια-για-τη-σκυλίτσα-που-1333895

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε σήμερα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Πλατανιά, η σκυλίτσα που έσωσαν χθες στον Ομαλό. Η “Ντόρα” όπως την ονόμασαν που ήταν έγκυος αλλά λόγω αδυναμίας δεν ήταν ευδιάκριτο, νωρίς το απόγευμα άρχισε να γεννάει.

Ο τοκετός κράτησε κάτι παραπάνω από μία ώρα και πλέον η σκυλίτσα που ήταν δεμένη σε μια ερημιά, χωρίς κατάλυμα, φαγητό και νερό έχει δύο χαριτωμένα κουταβάκια.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. που χθες έσωσαν στην κυριολεξία το ζώο καθώς στον Ομαλό έπεσε το πρώτο χιόνι, φρόντισαν ώστε η σκυλίτσα να είναι ζεστή και ασφαλής, ενώ στη διαδικασία βοήθησε και μια εθελόντρια από την Αγγλία που μένει σε κοντινό στο τμήμα του Πλατανιά σπίτι.

Το σκυλάκι έδειξε τον καλό του χαρακτήρα καθώς φιλούσε τα χέρια όσων ήταν εκεί την ώρα γεννούσε, ενώ μετέφερε ανακουφισμένη τα σκυλάκια της στο σπιτάκι που της πήγαν μέλη του φιλοζωικού, εθελοντές και οι αστυνομικοί φυσικά, που έχουν δείξει επανειλημμένως πολύ μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της κακοποίησης των ζώων.

 

Στο μεταξύ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και εξακολουθεί να αναζητείται ο δράστης που φέρθηκε με τόσο απάνθρωπο τρόπο σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου, “H προστασία των ζώων”, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στις καταγγελίες για τη σκυλίτσα και ενημέρωσαν το Α.Τ. Πλατανιά, είχαν κλείσει ραντεβού να πάνε αύριο τη σκυλίτσα στον κτηνίατρο προκειμένου να την εξετάσει, ραντεβού που πλέον αναμένεται να γίνει τριπλό.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook