Χανιά | Εξειδικευμένους μέντορες ζητά το Πολυτεχνείο Κρήτης – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

χανιά-εξειδικευμένους-μέντορες-ζητά-1330784

Εξειδικευμένους μέντορες για την συμβουλευτική υποστήριξη των ερευνητικών ομάδων ζητά το Πολυτεχνείο Κρήτης, δημοσιοποιώντας πρόσκλησης συμμετοχής.

«Στο πλαίσιο του έργου “Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης” ΕΔΒΜ 166, το Πολυτεχνείο Κρήτης προσκαλεί σε συμμετοχή στο αρχείο εξωτερικών μεντόρων, εξειδικευμένους μέντορες στη δράση της συμβουλευτικής προς ερευνητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η δράση της συμβουλευτικής αφορά στην ευγενική προσφορά καθοδήγησης προς εκκολαπτόμενους ερευνητές-τριες (φοιτητές-τριες) του Πολυτεχνείου Κρήτης, που στοχεύουν στο να μετατρέψουν τις ερευνητικές τους ιδέες σε επιχειρηματικά σχέδια. Οι φοιτητικές ερευνητικές ομάδες εστιάζονται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών και καινοτόμων μεθόδων και προϊόντων στους τομείς της Μηχανικής και της Επιχειρηματικότητας. Με σκοπό οι μέθοδοι και τα προϊόντα να προχωρήσουν στο στάδιο της εφαρμογής και παραγωγής, η ανατροφοδότηση από κάθε έμπειρο μέντορα είναι απαραίτητη και η εμπειρία του/της θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία υλοποίησης των ιδεών των φοιτητικών ερευνητικών ομάδων σε επιχειρηματικά σχέδια.

Η προσφορά καθοδήγησης εκτιμάται το πολύ σε τρεις (3) συναντήσεις δια ζώσης, ή/και διαδικτυακές – διάρκειας 45’ – μεταξύ του μέντορα και των ερευνητών, κατά το τρέχον έτος υλοποίησης του έργου.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας στο [email protected] τα εξής:

Όνομα:

Επώνυμο:

Επαγγελματική ιδιότητα:

Email και τηλέφωνο επικοινωνίας:

Τομέας εξειδίκευσης (πού εργάζεται και σε ποιον τομέα εξειδικεύεται)»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εξειδικευμένους μέντορες ζητά το Πολυτεχνείο Κρήτης – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

  1. Κοιτάξτε να πληρώσετε κανέναν εργαζόμενο στα ερευνητικά (μεταπτυχιακό και διδακτορικό) και μετά τα υπόλοιπα. Είναι καλά δουλεύουν για εσάς τσάμπα έ? Όλα για τους ‘καθηγητές’ ? Oι υπόλοιποι? Προς ενημέρωσή σας κύριοι ‘καθηγητές’ με το ύφος των 1000 καρδιναλίων, όταν φεύγουμε εκτός πολυτεχνείου (στο εξωτερικό) βλέπουμε ποσο ‘λίγοι’ είστε στις γνώσεις. Γι ‘αυτο και πληρωνόμαστε πολλαπλάσια από εσας και γιαυτο δεν θέλουμε καμία επαφή μαζί σας. Καθηστε και ευλογείστε τα γένια σας – μόνο για αυτό είστε. Χεραιτίσματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook