Χανιά | Εξαντλημένος εμφανίστηκε στην Αγία Ρουμέλη ο Πολωνός – Καταβεβλημένος, χωρίς νερό και κινητό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός Πολωνού τουρίστα ο οποίος θέλησε να διασχίσει το μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρούμελης χθες το πρωί, ωστόσο από το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη του (Δείτε ΕΔΩ)

Για τον εντοπισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από πυροσβεστικά κλιμάκια από τα Χανιά, την Ανώπολη Σφακίων και το Ηράκλειο ενώ χρησιμοποιήθηκε και drone που βρέθηκε πάνω από την δύσκολη διαδρομή.

Ο 55χρονος εμφανίστηκε τελικά στην Αγία Ρουμέλη, σε κάποια απόσταση από το σημείο που γίνονταν οι έρευνες, εμφανώς καταβεβλημένος, ενώ όπως είπε, το κινητό του είχε σβήσει καθώς είχε τελειώσει η μπαταρία.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι ένα από τα πιο απαιτητικά τμήματα του Ε4 στην Κρήτη, κάτι που τόνισε στον Πολωνό και ένας κάτοικος της Σούγιας με τον οποίο συναντήθηκε κάποια στιγμή χθες.

Ωστόσο ευτυχώς για τον 55χρονο η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού το ξέρεις ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα τέτοιοι, γιατί δεν φτιάχνεις στην διαδρομή 10 υπόγεια ντεπόζιτα με 2 πάνελ και ένα αντλιάκι στο καθένα να βρίσκουν τουλάχιστον νερό να πιουν? Οι έρευνες και τα ελικόπτερα διάσωσης κοστίζουν κάθε τρεις και πέντε, δεκάδες χιλιάδες ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ