Χανιά | Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 55χρονου Πολωνού που αγνοείται από χθες

χανιά-μεγάλη-επιχείρηση-εντοπισμού-55χ-1256204

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 55χρονου Πολωνού ο οποίος αγνοείται στο μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρούμελης νότια του νομού Χανίων.

Ο Πολωνός, που βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, ξεκίνησε μόνος του εχθές το πρωί να διασχίσει το δύσκολο μονοπάτι.

Περίπου στις 9 το πρωί εντόπισε έναν κάτοικο της Σούγιας ο οποίος τον ρώτησε πού πηγαίνει και όταν εκείνος του είπε ότι θα διασχίσει το μονοπάτι τον ενημέρωσε ότι είναι δύσκολο και τον ρώτησε αν έχει μαζί του νερό. Ο περιπατητής του είπε ότι έχει μαζί του τρία λίτρα νερό και ότι θα τα καταφέρει, αντάλλαξαν τηλέφωνα και συνέχισε ο καθένας στον προορισμό του.

Περίπου στις 8 το βράδυ ο Πολωνός πήρε τηλέφωνο τον κάτοικο της Σουγιάς και του είπε ότι έχει χαθεί, του έχει τελειώσει το νερό ότι βρίσκεται περίπου στην περιοχή Δώματα και δεν ξέρει πού να πάει.

Όσες προσπάθειες και αν έγιναν από εκείνη την ώρα και μετά ήταν δύσκολο να τον εντοπίσουν καθώς το τηλέφωνο του είναι απενεργοποιημένο.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με τρία άτομα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων, έναν αστυνομικό από το αστυνομικό τμήμα Σφακίων και δύο ακόμη μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, από την ομάδα Ίκαρος, χειριστές του drone της πυροσβεστικής οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου άντρα.

ertnews.gr 

One thought on “Χανιά | Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 55χρονου Πολωνού που αγνοείται από χθες

  1. Θα’πρεπε να τους το απαγορεύουν όταν ξεκινούν έτσι ολομόναχοι για τέτοιες διαδρομές…Μόνο γκρούπ έστω ολιγομελή και οργανωμένα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook