Χανιά | Εθελοντική αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της ANEK Lines την Τετάρτη

χανιά-εθελοντική-αιμοδοσία-στα-κεντρ-1430632

ΑΝΕΚ LINES: Ταξιδεύουμε τη ζωή μέσα από μια δράση τριπλής προσφοράς

Η ΑΝEK LINES, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που δημιουργεί η ανεπάρκεια αίματος, ενώνει τις δυνάμεις της με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 27/04, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά, από τις 9.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι όλο το χρόνο, οι πάγιες ανάγκες σε αίμα είναι τεράστιες (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα, κλπ), καθιστώντας, κάθε μονάδα αίματος πολύτιμη.

Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.

Παράλληλα, με την αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών, καθώς και εθελοντική δωρεά μαλλιών για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τα Art n’ Beauty της κας Κατερίνας Μπιτσάκη.

Στην τριπλή αυτή κοινωνική δράση, το δικό του εθελοντικό υποστηρικτικό παρόν για μία ακόμα φορά έδωσε ο δημοφιλής σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Intigoview που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς το βίντεο (δείτε εδώ)

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις).

Η ANEK LINES, μέσα από ολοκληρωμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την Κοινωνία και τον Άνθρωπο και να μεριμνά για τις ανάγκες του τόπου συμβάλλοντας ενεργά στην ανακούφισή τους

Την Τετάρτη του Πάσχα, στα γραφεία της ΑΝΕΚ, όλοι μαζί γινόμαστε #miaomada και ταξιδεύουμε την ζωή.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook