Χανιά | Εσύ διπλοπαρκάρεις στην Αποκορώνου ή είσαι κανένα… κορόιδο; | Video

χανιά-εσύ-διπλοπαρκάρεις-στην-αποκορ-1128459

Το κυκλοφοριακό αποτελεί ένα από τα μεγάλα προβλήματα των Χανίων, για το οποίο οι κάτοικοι της πόλης έχουν περίσσια… μουρμούρα, όμως με την συμπεριφορά τους «ακυρώνουν» κάθε διαμαρτυρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εικόνα στην οδό Αποκορώνου, η οποία πλέον έχει… ένα ρεύμα κυκλοφορίας, αφού το υπόλοιπο κομμάτι έχει καταληφθεί από διπλοπαρκαρισμένα οχήματα.

Μία «κακή συνήθεια» που παρατηρείται σε κάθε σχεδόν δρόμο με δύο ρεύματα στην πόλη μας. Ένας να κάνει την αρχή και να σταματήσει με αλάρμ, δέκα θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του… 

Όσο για την τροχαία; Εξαφανισμένη…

zaroanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Εσύ διπλοπαρκάρεις στην Αποκορώνου ή είσαι κανένα… κορόιδο; | Video

  1. ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΗΝΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝ
    ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  2. Δεν λέτε όμως τίποτα για τις θέσεις παρκαρίσματος που έχει κάνει κατάληψη ο κύριος Κεχαγιάς για να βγάζει τις μηχανές και να κάνει την δουλειά του.θεσεις που έχουμε πληρώσει εμείς και δεν του μιλάει κανείς γιατί έχει τους γνωστούς.Δεν δικαιολογώ την κατάσταση στην αποκορωνου με την παρατήρηση που κάνω απλώς να λέμε όλες τις αλήθειες και όχι ότι μας συμφερει μόνο.Στην Κυδωνίας είναι ακόμα χειρότερα και δεν βλέπω καμιά ευαισθητοποίηση.

  3. Το συγκεκριμένο φαινόμενο οφείλεται στην τροχονομική ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και ΑΝΟΜΙΑ που επικρατεί στην πόλη. Ο επικεφαλής της Τροχαίας Χανίων θα έπρεπε πραγματικά να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ γι΄αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση.

  4. Δηλαδη τι περιμενατε – να κατεβει ο αλλος απο τσι μουρνιες να φαει μια μπουγατσα με το ποδηλατο; ή να πλερωσει 5 ευρω στο παρκινγκ και να χασει και μια ωρα στο μπες βγες; καλα κανει και διπλοπαρκαρει μα δεν ειδα γω κανενα να παθει πραμα απο τα διπλοπαρκαρισματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook