Χανιά | Έρχεται νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ακρωτήρι

χανιά-έρχεται-νέο-πεντάστερο-ξενοδοχ-1604187

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για ένα νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά της Κρήτης.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΒΕΜΑ Α.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων.

Η ξενοδοχειακή μνάδα θα είναι δυναμικότητας 39 δωματίων των 160 κλινών στη θέση Ακρωτήρι Τερσανά στα Χανιά, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 5.698.223,90 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 5.698.223,90 ευρώ.

9 thoughts on “Χανιά | Έρχεται νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ακρωτήρι

  1. Αυτές είναι δουλειές. Ο Άδωνις παίρνει τα λεφτά μας και τα δίνει σε φίλους του επιχειρηματίες για να καταστρέφουν τον τόπο μας και να βγάζουν κι άλλα λεφτά. Φάτε ανάπτυξη πτωχοί ιθαγενείς

  2. 39 «δωμάτια» με 160 κλίνες σημαίνει τετράκλινα δωμάτια ή καλύτερα 4κλινα μπαγκαλόους, δηλαδή όλος ο κόλπος θα ιδιωτικοποιηθεί (!) και θα πληρώνουμε για να κάνουμε μπάνιο στον Τερσανά.
    Οι γιαγιάδες να τα μαζέψουν και σε άλλη παραλία για μπάνιο (αν έχει μείνει καμία ακομα)

  3. Φάγατε όλη το κόλπο Χανίων τώρα θα φάτε και το ακρωτήρι λυσαξατε. Ήθελα και ναξερα μετά από πενήντα χρόνια τόσα μπετά τι θα γίνουν που θα είναι χρεπια. Ο τόπος είναι ο όμορφος επειδή είναι άδειος και έχει ορίζοντα ξυπνατε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook