Χανιά | Επιτέλους ξεκινά η διαδικασία μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου

χανιά-επιτέλους-ξεκινά-η-διαδικασία-μ-362704

«Ξεκινά η διαδικασία μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου και απόδοσής του στους πολίτες των Χανίων» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

«Μια διεκδίκηση χρόνων της χανιώτικης κοινωνίας φτάνει στο στάδιο της ικανοποίησής της, καθώς με Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη εγκρίνεται η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ποσού 1.430.000 ευρώ για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και υποδομών και την ανακατασκευή και διαμόρφωση υπαρχουσών στο Στρατόπεδο Τχη (ΠΖ) Ραπτοπούλου Αλέξανδρου για τη μετεγκατάσταση των Μονάδων / Υπηρεσιών του Στρατοπέδου Ταξιάρχου Μαρκοπούλου Δημητρίου.

Μια κεντρική δέσμευση της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα Χανιά, που ανταποκρίνεται στο αίτημα για ελεύθερους δημόσιους χώρους ανοιχτούς στους πολίτες, με ταυτόχρονη αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, πλέον υλοποιείται. Η ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης και η κήρυξη του Στρατοπέδου ως ανενεργού (που θα είναι το επόμενο βήμα), θα οδηγήσουν σύντομα στην απόδοση της έκτασης στον Δήμο Χανίων και τη χανιώτικη κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στην Διαύγεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook