Χανιά | Επίσκεψη Κουτσούμπα στις φυλακές του Ιτζεδίν: Να φύγει το μνημείο από το Υπερταμείο

χανιά-επίσκεψη-κουτσούμπα-στις-φυλακ-765826

Με ξενάγηση στις φυλακές του Ιτζεδίν ξεκίνησε σήμερα, η επίσκεψη στα Χανιά του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο κ. Κουτσούμπας που έφθασε νωρίς το πρωί στα Χανιά, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη, επισκέφθηκε τις φυλακές του Ιτζεδίν, όπου και ξεναγήθηκε σε χώρους του μνημείου ενώ με δήλωση του σημείωσε πως «δεν γίνεται μόνο για να αποτίσουμε τον οφείλομενο φόρο τιμ΄λης στους ήρωες της ταξικής πάλης, τους Κομμουνιστές, αγωνιστές που βασανίστηκαν σε αυτά τα κάτεργα. Είναι κυρίως για να αναδείξουμε και να διεκδικήσουμε αυτό το ιστορικό μνημείο των Χανίων να φύγει από το Υπερταμείο».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε πως τα συγκεκριμένα κτίρια θα πρέπει να αποκατασταθούν, «προκειμένου να έχουν επισκεψιμότητα από τα παιδιά μας, από τα εγγόνια μας και από τους κατοίκους, από όλο τον κόσμο, για να βλέπουν την ιστορία αυτού του τόπου, γιατί είναι ένα από τα πλέον σημαντικά ιστορικά πολιτιστικά μνημεία της περιοχής και συνολικά της πατρίδας μας.»

Στις 9 βράδυ ο κ. Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση – συνεστίαση των ΤΕ Χανίων και Ρεθύμνου, στο κέντρο «Κονταρός», στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επίσκεψη Κουτσούμπα στις φυλακές του Ιτζεδίν: Να φύγει το μνημείο από το Υπερταμείο

  1. Φαίνεται το Rolex του «επαναστάτη» Κουτσουμπα

    Παιδιά σηκωθείτε να μπούμε στους δρόμους
    Με Rolex στα χέρια
    και Armani στους ώμους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook