Χανιά | Ένωση Φροντιστών : Τα διαδικτυακά μαθήματα δεν υστερούν έναντι των δια ζώσης μαθημάτων

χανιά-ένωση-φροντιστών-τα-διαδικτυακ-825128

Τα διαδικτυακά μαθήματα δεν υπολείπονται και δεν υστερούν έναντι των δια ζώσης μαθημάτων, σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η Ένωση Φροντιστών νομού Χανίων.

Η ανακοίνωση:

Η νομού Χανίων έχει έμπρακτα αποδείξει την αφοσίωση των μελών της στο εκπαιδευτικό τους έργο και την σταθερή προσήλωσή τους στην ασφάλεια των μαθητών και των εργαζομένων τους .

Με την κοινή υπουργική απόφαση περί αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων κληθήκαμε να πάρουμε άμεσες και ορθές αποφάσεις για την εξακολούθηση του εκπαιδευτικού μας έργου .

Η πλειονότητα των μελών της Ένωσης προχώρησε στη δημιουργία ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών πλατφόρμων για τη διαδικτυακή / εξ αποστάσεως διδασκαλίας .

Οι καθηγητές και καθηγήτριες των φροντιστηρίων ακολουθούν τις καλύτερες διδακτικές μεθόδους για την εξ αποστάσεως διδασκαλία για την προαγωγή της μάθησης .

Τα διαδικτυακά μαθήματα καλύπτουν όλες τις σχολικές βαθμίδες και πλήρως τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών – μαθητριών .

Σας γνωρίζουμε ότι τα διαδικτυακά μαθήματα δεν υπολείπονται και δεν υστερούν έναντι των δια ζώσης μαθημάτων.

Σας ζητούμε να επικοινωνήσετε με την εκάστοτε φροντιστηριακή μονάδα με την οποία συνεργάζεστε και να ενημερωθείτε για ό,τι σας απασχολεί .»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook