Χανιά | Ελεύθεροι οι Αμερικανοί που μπούκαραν σε ξενοδοχείο – Γονείς κοριτσιού: «Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ» | Video

χανιά-ελεύθεροι-οι-αμερικανοί-που-μπο-1403998

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες Αμερικανοί στρατιωτικοί που, μαζί με άλλους δύο, είχαν εισβάλει τη νύχτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρισκόταν μια 14χρονη κοπέλα. (ΕΔΩ) Σε δηλώσεις τους στα Δικαστήρια Χανίων, όπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας διαμαρτυρία από σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους, οι γονείς της 14χρονης τόνισαν ότι το παιδί τους ήταν έντρομο από το περιστατικό.

«Είχα πεταχτεί να πάρω μια κρέπα στον γιο μου και ξαφνικά με παίρνει η κόρη μου και μου λέει ότι στο δωμάτιο μπήκαν ξένοι, έχουν ξαπλώσει στο κρεβάτι και δεν φεύγουν», δήλωσε ο Δημήτρης Κάρδαρης, πατέρας της 14χρονης. Εξήγησε ότι είχε έρθει ο ίδιος από την Αθήνα ακριβώς για να δει τα παιδιά του και έμεινε σε ξενοδοχείο, καθώς εκείνος και η πρώην σύζυγός του έχουν πάρει διαζύγιο. «Τρεις άνδρες και μια γυναίκα ήταν, δύο διέφυγαν και τους άλλους δύο καταφέραμε να τους κρατήσουμε. Το παιδί κλειδώθηκε στο μπάνιο, ενώ αυτοί ήταν μεθυσμένοι. Προσπαθούσαν να πουν κάτι, ότι είναι υπήκοοι ΗΠΑ και είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν δικαίωμα να τους κάνουν κάτι. Εμείς υποβάλαμε μήνυση, και εγώ και η πρώην γυναίκα μου και ήρθε το πρωί και το παιδί μου να καταθέσει. Αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι αυτοί το πρωί», ανέφερε.

Η Μαρία Σταφυλίδη, μητέρα της 14χρονης, δήλωσε ότι το παιδί ήταν έντρομο: «Μπήκε να κάνει ένα μπάνιο, ευτυχώς που κλειδώθηκε μέσα. Αυτοί δεν έμεναν καν στο ξενοδοχείο αυτό, έμεναν στο διπλανό. Αλλά και πάλι αυτοί μπήκανε, έβγαλαν τα παπούτσια τους, ξάπλωσαν στο κρεβάτι και ο ένας μεταφέρθηκε στο τμήμα με ένα παπούτσι.»

Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης, δικηγόρος Χανίων, που παρέστη το πρωί στα δικαστήρια μαζί με τους γονείς, μίλησε για εξασφαλισμένη ατιμωρησία:

«Οι δύο που συνελήφθησαν, εξασφάλισαν την ατιμωρησία τους, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι. Κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η δίκη, για μια πράξη που τεκμηριώνεται από τις καταθέσεις. Δίκη δεν θα γίνει ποτέ, ακόμα και αν παραπεμφθούν. Είπαμε στην κυρία εισαγγελέα ότι είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά. Ακόμα και αν ίσχυε το καθεστώς της ετεροδικίας, αυτό θα πρέπει να κρίνεται από το δικαστήριο, όχι από κανέναν προανακριτικό υπάλληλο. Παραβίασαν δύο πόρτες, αναρωτιέμαι τι θα κάνατε αν ήταν το δικό σας παιδί, η δική σας αδελφή, η δική σας μάνα. Και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίζουν την ατιμωρησία τους; Πρέπει να δοθεί απάντηση και από την κοινωνία, δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.»

Στα Δικαστήρια Χανίων συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ. Ακολούθησε πορεία σε δρόμους της πόλης.

Δείτε τι δήλωσαν οι γονείς του κοριτσιού, ο δικηγόρος κ. Παπαδομανωλάκης, το μέλος ΔΣ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Φώτης Ρηγανάκος και το μέλος ΔΣ του ενιαίου συλλόγου φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης Βαγγέλης Πρασσόπουλος:

zarpanews.gr

22 thoughts on “Χανιά | Ελεύθεροι οι Αμερικανοί που μπούκαραν σε ξενοδοχείο – Γονείς κοριτσιού: «Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ» | Video

  1. Νέα Μουδανιά χωρίς το δα έχουν καταντήσει τα Χανιά!!!!
    Α ρε λεβεντογεννα Κρήτη!!!!
    Μόνο κάτι ανυπεράσπιστες γυναικούλες ξέρετε να δέρνετε και να σφαζετε μάγκες Κρητικοί…..

  2. Ξευτιλισμένοι,αλλά δε φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε που έχουμε πολιτικούς(;) οσφυοκάμπτες και υποτακτικούς.Και επιχ/τίες που όταν δούν $ πέφτουν στα τέσσερα!

  3. Ελα ρε παιδια… Τη μια ειναι κακοι και την αλλοι που αφηνουν λεφτα ειναι καλοι; Μα τι λετε τωρα… Θα χαλασετε τη βολη μερικων… Αφου οι περισσοτεροι Χανιωτες κανουν κρα για τα ΄΄δολαρια με ποδια΄». Ετρεξαν να ανοιξουν ολοι τα μαγαζια και τα »μπαρ της ακολασιας» για να βγαλουν τιμια λεφτα. Γεμισαν κραχτες τα χανια να μοιραζουν χαρτακαι για τα στριπτιτζαδικα. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! Βεβαια τους αγαπαμε μεχρι να την πεσουν στην κορη μας ή τη γυναικα μας… Γιατι μια βολτα να εκανες το Σαββατο εβλεπες να βριζουν και να την πεφτουν χυδαια σε οποια κοπελα περνουσε τα μεθυσμενα Αμερικανακια.. Να προκαλουν καυγαδες και αν ειναι ανεξελεγκτα! Αλλα αυτο ειναι το ηθος μερικων. Μπρος στα φραγκα τι σου ειναι οι αξιες! Αλλα βγαζετε κατι τετοια αρθρα και χαλατε την ηρεμια μερικων…
    Ντροπη σου Ζαρπα!
    Παμε ολοι οι κασταστηματαρχες, βαρατε προσοχη στο ΝΑΤΟ… Ανοιχτε και τα ποδια για οτι χρειαστει! Αρκει να εισπραξουμε το δολαριο! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
    ΜΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΝΑ ΒΑΨΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;
    Ο ΠΙΛΑΦΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΩΝ;
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ.
    ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ….

  5. Οι Χανιώτες τιμούν την Μαχη της Κρήτης και τις εκτελέσεις στα μαρτυρικα χωριά, αλλά καλοδεχονται τους απογόνους των ναζί με υποκύψεις.

    Επίσης δε θέλουν ραδιενέργεια αλλά όταν συνοδεύεται από αμερικανικό χρήμα είναι καλοδεχουμενη.
    Μιλαμε για κατάντια οχι αστεία.

  6. Συντροφιά …….νικηθηκαμε ! Τελικα 3 και ο κούκος παραμείναμε και όλοι μα έχουν ….γραμμενους ! Προσωπικά μόλις αακουσα τον νεαρό κοτσιδάκια δικηγόρο ( δωστε του ένα κουπόνι σε κουρείο η κομμωτήριο, ότι τραβάει η …..σάρκα του να κουρευτεί ο ………..κακορίζικος ) μόλις λοιπόν ακουσα τις μπούρδες του, ακουσα και τον γκαβό σύντροφο να κατακεραυνώνει το ΝΑΤΟ και τις αλλες χαζοχιλιοειπωμενες χαζό βλακείες και το νεαρό εκολαπτωμενο ….Στάλιν ( που θα βλέπουμε σε 10-20 χρόνια έξω από την αγορά να κοιμαται στο παγκάκι να λέει τα τρομερά μπουρδολογηματα γυρισμένος στην καμία να φαίνεται το …..αντρικό σκουλαρίκι του μόλις τους ακόμα και του είδα όσα κάτω πΟ τα γέλια και αποφάσισα θα ψηφίσω Μητοτακη δαγκωτό ! Λυπάμαι τον δημόσια γράφω με το μαύρο τζάκετ που δεν βλέπει την ώρα να απομακρυνθεί από τα σούργελα !

  7. Όλοι οι καραγκιοζηδες της Κρήτης μια παρέα διαμαρτυρωντε απογοητευμένοι γιατί : Αυτοί οι κερατάδες μέθυσαν ! Ενώ εμείς οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ δεν μεθάμε γιατί οι είμαστε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ! Αυτοί οι κερατάδες δεν έστησαν καρτέρι να σκοτώσουν την πρώτη γυναίκα που θε έβλεπαν, να την τραβήξουνε σε μια σπηλιά να την βιάσουν νεκρή ! Ούτε μάχαιρωσαν τη φίλη τους γιατί τους χώρισε ! Ούτε σκοτωσαν τη μάννα των παιδιών τους γιατί ήθελε διαζύγιο ! Και οταν σουρωσαν πήγαν για υπνο εστω και σε λάθος μέρος πιστευωντας όμως ότι είναι το μέρος τους, αντί να τραβήξουν τα κουμπούρια τους και να αρχίσουν τους πυροβολισμούς σκοτωνωντας τον φίλο τους κατά λάθος ! Ουτε μπήκαν στο αγροτικό μετά τις κούπες και θέρισαν κάποιες ζωές που είχαν την ατυχία να βρεθούν στρο δρόμο τους ! Γιατί εμείς είμαστε Πολιτισμένοι, ενώ αυτοί είναι βάρβαροι και …φονιάδες ! Φτου μας μη μας ματιάσουνε !

    1. Πώς άνοιξαν την πόρτα του δωματίου; ήταν ξεκλείδωτα;
      Το ξενοδοχείο δεν έχει ρεσεψιόν; Δεν ξέρει τους πελάτες του;
      Πολλά περίεργα πράγματα…

      1. Σωστή ερώτηση για την πόρτα, μάλλον ο πατέρας με το γιο που πήγαν για κρέπες θα είχαν αφήσει την πόρτα ξεκλείδωτη ισως, ρώτα τον ξενοδόχο, πάντως τη πόρτα δεν την έσπασαν γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά.
        Όσο για τη ρεσεψιόν δεν τους σταμάτησε γιατί έμεναν εκεί, απλά στο διπλανό δωμάτιο !

  8. Ο/Η Ρεζίλι μας κάναν οι νατοϊκού συντρόφια ! Ούτε σκοτωμούς, ούτε βιασμούς ούτε ξύλο ! Καταστραφήκαμε ! λέει:

    Ο ξεσηκωμός είναι δικαιολογημένος γιατί οι Κρητικοί δεν πρέπει να δουν οτιδηποτε θετικό για τους Αμερικανούς ναύτες, για τους ……..φονιάδες των λαών, σύμφωνα με τη πάγια τακτική των αριστερών σουργελων ! Εμ πως τολμάνε να μπουν σε ξενο δωμάτιο λόγω μέθης με ένα νεαρό κορίτσι μέσα και να μη το πειράξουν ? Α πά πά, αυτα τα κάνουν μόνο οι πολιτισμένοι οι Κρητικοί ! Και να βγάλουν και τα παπούτσια τους οι βάρβαροι πριν πέσουν στο κρεβάτι ! Αυτά δεν γινωντε από Νατοϊκούς μόνο οι Κρητικοί έχουν αυτές τις συνήθειες ! Και να μην τραβήξουν και τα μαχαίρια να πλακωθούν με τόν ξενοδόχο η τον πατέρα σαν ….φονιάδες ρε παιδί μου, είναι ανήκουστα πράγματα αυτά, δυστυχία μας σύντροφοι, οι Κρητικοί θα πάρουν τους νατοϊκούς με καλό μάθει και θα χάσουμε το μεροκάματο των συλλαλητήριων. Και μετά στο ….Μαδουρο για ……..χαρτζηλικι

    1. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΝΚΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.Η ΕΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Ή ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΣΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ;
      ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.

      1. Ο/Η Κόψε και την τηλεόραση και την πίτσα αδελφέ και τραβά για δουλειά, στη βάση ζητάνε καθαριστές λέει:

        Η περιγραφή περί τηλεόρασης και πίτσας μου δίνει να καταλάβω ότι είναι η ρουτίνα σου, το γεγονός ότι γράφεις με κεφαλαία μου δίνει να καταλάβω ότι όπως σου αφήνουν τα παιδιά το πληκτρολογιο έτσι το χρησημοποιεις άρα το IQ σου είναι χαμηλό, το : μεθυσμένους ΓΙΑΝΚΙΣ σκοτώνει, πες τους στο κόμμα να το αλλάξουνε γιατί σε ριχνει κάτω από τα γέλια, ούτε στις ελληνικές ταινίες θα το έβλεπες !

  9. Εσύ ρεζίλι που γράφεις πιο πανω, τι υπερασπιζεσαι και ποιο κομπλεξ βγαζεις;

    Αντε και πρόσεχε την κοπελιά σου άλλη φορά γιατί πράγματι αυτοί με τα σκουλαρικια γκαζώνουν.

    1. Ευχαριστω που μας φωτησες ότι οι ………άντρες με σκουλαρίκια είναι γκαζιαρηδες γιατί στο χωριό μου τους λέμε πουστ…..ς !

  10. Δολλαρολάγνοι εξευτελισμένοι χανιώτες που κάνετε τα στραβά μάτια στα αίσχη των δολοφόνων που έρχονται εδώ να ξεδώσουν πριν πάνε να σκοτώσουν στις γειτονικές χώρες. Άθλια υποκείμενα που μπροστά στο χρήμα έχετε χάσει κάθε ανθρωπιά και αίσθηση του δικαίου. Ελπίζω τα ανθρωποειδή με τα δολλάρια να συνεχίσουν να καταστρέφουν εσάς και τις οικογένειές σας μπας και ξυπνήσετε κάποια στιγμή.

  11. Ο κ. δικηγορος στη Ρουμανια εχει τελειωσει για στο Τιμπουκτου! Ειναι διακρατικες συμφωνιες, ΜΟU κλπ. Ποιους κορειδευει; Πληρωνει ο Ελληνας προξενος στις ΗΠΑ τα διπλοπαρκαρισματα του; Απο κει αρχιζουμε, ασε που εχει να σταυρωσει κανα δικαστηριο κανα 6 μηνο και βρηκε το δολαριο και ουλριαζει! Γιατι η ηθικη συγνωμη ειναι μισα μισα!
    Μλκ εγινε μερικοι σουρωμενοι κλπ κλπ. Και εγω σαν γονεας το ιδιο θα κανα και θα ουρλιαζα 10 φορες παραπανω γι$ τ$ δολ$ρι$ αμε!
    Οσο για τους διαδηλωτες, ολοι νεοι ειναι, εαν ειναι φοιτητες δεν εχουν μαθηματα; Εαν ειναι ανεργοι αλλου παπα ευαγγελιο. Μηπως ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και πηρανε αδεια απο τη σημαια;

    1. Πολύχρονη ιδιε με τον παραπανω αν σου γάζωσε την κοπελιά κανένας σκουλαρικακιας δε φταίμε εμείς να βγάζεις τα απωθημενα σού σε άσχετο θέμα.
      Πρόσεχε τις, μην είσαι τσιγκούνης και δώσε λίγο συναίσθημα στις σχέσεις σου. Αλλιώς θα ξαναγίνει το ίδιο.

      1. Η εμμονή σου να μας πείσεις ότι οι σκουλαρικακηδες είναι ………..άντρες λέει πολλά για σένα και ποσο ψευτης είσαι ! !

  12. Στη διαδήλωση ήσασταν τρεις κι ο κούκος. Μια χούφτα γραφικοί νοσταλγοί του Στάλιν μείνατε, το ‘χετε καταλάβει συντρόφια; Περιμένατε στη γωνία να γίνει καμιά τέτοια στραβή (που δεν έγινε τίποτα εν τέλει, πιαστήκατε από δύο μεθυσμένους) για να πείτε κάτι. Περαστικά σας, ραντεβού και στο Charles de Gaule που θα έρθει μετά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook