Χανιά | Έκθεση φωτογραφίας “Home” και παράλληλη έκθεση φωτογραφικού βιβλίου: Στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων (ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων), συνδιοργανώνει από κοινού με τον Δήμο Χανίων – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών της περιόδου 2021-22 και παράλληλη έκθεση φωτογραφικού βιβλίου.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιήσουν διάλεξη και θα παρουσιάσουν τα έργα τους, η Ελένη Μουζακίτη και ο Παύλος Φυσάκης.

Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Εγκαίνια: Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 20:00
Διάρκεια: Τρίτη 24/05/2022 έως και Πέμπτη 02/06/2022
Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη

HOME

Μία λέξη της οποίας η ερμηνεία είναι ευρύτερη από την αντίστοιχη ελληνική. Μπορεί να είναι ένα δωμάτιο, ένα κτίριο ή ένας δρόμος. Μπορεί να είναι η οικογένεια, η κουλτούρα μας ή ένα παιχνίδι.

Μπορεί να είναι η πατρίδα ή ένα συναίσθημα. Μπορεί να είναι το οικείο και το ασφαλές. Τον τελευταίο καιρό απέκτησε και νέες ερμηνευτικές παραμέτρους. Έγινε ο χώρος εργασίας μας και τηλε-απόδρασης. Άλλες φορές καταφύγιο και άλλες δεσμωτήριο.
Είτε είναι δικό τους είτε κάποιου άλλου, κυριολεκτικό ή μεταφορικό, ζητήσαμε από τους σπουδαστές μας να μας μεταφέρουν μέσα από τις εικόνες τους, τι σημαίνει το σπίτι για αυτούς.

Συμμετέχουν:

Αθανασία – Μαρία Δούρου, Αθανάσιος Κυριακίδης, Αντώνης Μαρτσάκης , Αργυρώ Ουρανού, Ειρήνη Γιαννιουδάκη, Ειρήνη Μόσχου, Ελένη Βιτετζάκη, Εμμανουέλα Τριλυράκη
Ζένια Ζέτσεβα, Ζώη Βερυκάκη, Μαριάννα Νικηφορίδου, Μαριέλλη Τούμπα, Μαρίνα Παπαδάκη, Νίκη Αντωνίου, Νικόλαος Τζανακάκης, Νίκος Κατερουδάκης, Χριστίνα Πανταζή

Φωτογραφικά βιβλία:

Εύα Βουτσάκη, Traces Within
Ερωφίλη Γαγάνη, Μάλαμα
Σπύρος Ζερβουδάκης, Epiphany και Home

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ