Χανιά | Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεκίνημα αγώνα για να φύγει αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση»

χανιά-εκλογές-συριζα-ξεκίνημα-αγώνα-1445138

Στο Zarpa Radio 89,6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Ανδρέας Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας και προανήγγειλε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο την Τρίτη:

«Δεν έχουν ακόμα βγει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για τα Χανιά. Εμείς εδώ περιμένουμε τα περιφερειακά εκλογικά τμήματα. Στην Αθήνα ειδικά είχαν δικαίωμα 45 σταυρών και έτσι χρειάζεται χρόνος για την καταμέτρηση. Το απόγευμα σήμερα ή το πρωί της Τρίτης θα ξέρουμε. Η Κεντρική Επιτροπή είναι βαθιά πολιτικό όργανο, αλλά το αν θα εκλεγεί ο Α ή ο Β δεν είναι το πιο σημαντικό».

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε ως σημαντικότερη τη μεγάλη συμμετοχή που σηματοδοτεί, όπως είπε, ξεκίνημα αγώνα για να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ:

«Η μεγάλη επιτυχία ήταν η προσέλευση 172.000 ανθρώπων που ψήφισαν στις κάλπες. Επιστρέψαμε τον λογαριασμό σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Η χθεσινή ημέρα έγινε γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής. Και είναι ξεκίνημα αγώνα του ελληνικού λαού για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, που το μόνο που κάνει είναι να υπερασπίζεται τα κέρδη των πλουσίων φίλων της. Η επόμενη μέρα θέλει ψηλά τα μανίκια για να έρθει μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που θα υπερασπίζεται τους ανθρώπους του μόχθου και όχι τον πλούτο».

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων απάντησε και στο σχόλιο της ΝΔ, ότι «ο Τσίπρας επικράτησε του Τσίπρα»:

Όταν ένας υποψήφιος πρόεδρος εκλέγεται από τόσες χιλιάδες πολίτες είναι ακόμα πιο σημαντικό. Μη μιλάει για δημοκρατία η Νέα Δημοκρατία, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είχαμε απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, με απόλυτο σεβασμό σε όλα τα μέλη μας. Περίμενα ότι θα είναι πολύς ο κόσμος, αλλά όχι τόσο πολύ. Η διαδικασία ήταν αδιάβλητη, ψήφισαν όλοι μόνο μια φορά και στα Χανιά ο αριθμός των μελών σχεδόν τριπλασιάστηκε. Και όσοι ήρθαν, δεν ήρθαν για τα ωραία μάτια του Τσίπρα, αλλά γιατί θέλουν να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook