Χανιά | «Είναι άχρηστοι! Αυτό που ζήσαμε να μην το ζήσει κανείς άλλος» – Συγκλονίζει ο γιος του ηλικιωμένου που περίμενε 25 ώρες την αεροδιακομιδή | Video

χανιά-είναι-άχρηστοι-αυτό-που-ζήσαμε-1586099

25 ολόκληρες ώρες περίμενε για την διακομιδή του στο νοσοκομείο, 82χρονος από την Αγ. Ρουμέλη που υπέστη εγκεφαλικό το πρωί της Κυριακής!

Με καθυστέρηση μίας ολόκληρης μέρας ολοκληρώθηκε στις 11 το πρωί της Δευτέρας η αεροδιακομιδή του ηλικιωμένου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (ΕΔΩ)

Ο 82χρονος υπέστη το πρωί της Κυριακής σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ όπως μεταφέρθηκε στους κατοίκους, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω ανέμων, ενώ για τον ίδιο λόγο ήταν αδύνατη η μεταφορά του στα Σφακιά με πλωτά μέσα.

Την εγκατάλειψη τους από την Πολιτεία καταγγέλλουν οι κάτοικοι του οικισμού, ενώ συγκλονίζει με τις δηλώσεις του, ο γιος του ηλικιωμένου.

«Είναι άχρηστοι- τελείως άχρηστοι. Αυτό που ζήσαμε, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς άλλος. Δεν γίνεται ένα άτομο 82 χρονών να έχει υποστεί εγκεφαλικό να παραμένει αποκλεισμένο για 25 ώρες, σε ένα χωριό το οποίο δεν έχει δρόμο» τόνισε  ο γιος , σε δηλώσεις του κατά την άφιξη στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook