Χανιά | Εικόνες ντροπής από σκουπίδια σε τουριστική περιοχή | Photos

χανιά-εικόνες-ντροπής-από-σκουπίδια-σ-844871
Απαράδεκτη είναι η εικόνα που παρουσιάζει εδώ και αρκετές ημέρες μια άκρως τουριστική περιοχή των Χανίων.
Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες στο zarpanews.gr στην περιοχή της Άνω Αγίας Μαρίνας, το θέαμα που παρουσιάζουν τα συσσωρευμένα απορρίμματα, σε δρόμο κοντά σε ξενοδοχείο, αλλά και παραπλεύρως αυτού, είναι αποκρουστικό.
Δυστυχώς παρά την επικοινωνία που υπήρξε προ δύο εβδομάδων με το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Χανίων, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα κάποια ενέργεια για την αποκομιδή τους.  Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η συσσώρευση όλο και περισσότερων απορριμμάτων, τα οποία τοποθετούνται ανεξέλεγκτα από όσους έχουν ξεκινήσει τις ανακαινίσεις ξενοδοχειακών  μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων όπως και κατοικιών και λοιπών ιδιωτικών χωρών.
Μάλιστα όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, παρατηρείται έντονη δυσφορία από τουρίστες, που εξέφρασαν ακόμη και την άποψη ότι η περιοχή καθίσταται ακατάλληλη για να δεχθεί επισκέπτες αυτή την περίοδο.
Μήπως λοιπόν θα πρέπει η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου να δει το θέμα πιο «ζεστά», αφού πέρα από το απαξιωτικό θέαμα, που ντροπιάζουν και ασφαλώς υποβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν, αν συνεχιστεί ενδέχεται στο μέλλον να δημιουργήσει και πρόβλημα στην υγεία των κατοίκων της περιοχής;
zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εικόνες ντροπής από σκουπίδια σε τουριστική περιοχή | Photos

  1. Οι ίδιοι που δημοσιεύουν την ίδια ανάρτηση μια φορά τον μήνα είναι αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια τους εκεί και μάλιστα ξήλωσαν και το προστατευτικό του Δήμου για να μπορούν να πετάνε ποιο πολλές λεκάνες τουαλέτας. Ο Δήμος δεν είναι υπηρέτης σας κύριοι, να νοικιάζετε κάδους αν θέλετε να κάνετε ανακαινίσεις στα δωμάτια και τους κήπους σας. Αλλά η γυφτιά και η καφρίλα έχει όρια. Ας τα λουστούνε τώρα οι πελάτες σας όπως εμείς που μένουμε εκεί πέρα. Βρωμύλοι θέλετε και τουρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook