Χανιά | Εγκαίνια στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ – Βοήθεια σε εξαρτημένους χωρίς διακρίσεις και δωρεάν | Video

χανιά-εγκαίνια-στο-πολυδύναμο-κέντρο-1244803

Αγιασμός και εγκαίνια στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στα Χανιά πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο κέντρο θα παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης για εφήβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης, αλλά και τις οικογένειές τους.

«Δεν υπάρχουν λίστες αναμονής, δεν γίνονται διακρίσεις και οι υπηρεσίες είναι δωρεάν», ανέφερε η Νεκταρία Τσάμη, κοινωνιολόγος του ΚΕΘΕΑ στα Χανιά. «Πέραν αυτών, το ΚΕΘΕΑ παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και στις φυλακές Αγυιάς.»

«Στην εποχή που ζούμε έχουμε πολλά φαινόμενα εξαρτήσεων και είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό του χώρου στο Πολυδύναμο Κέντρο», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, επισημαίνοντας επίσης πως η Περιφέρεια διέθεσε κονδύλι για να γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης στο κτίριο.

«Θα είμαστε μαζί σας σε ό,τι χρειαστείτε», ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

«Κοινωνία αλληλεγγύης σημαίνει να δίνουμε χέρι βοηθείας σε αυτόν που δεν μπορεί να το απλώσει μόνος του», δήλωσε η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.

Το ωράριο λειτουργίας του κέντρου είναι από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στην οδό Κ. Σφακιανάκη 13 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 28210 87040 και 28210 02120.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ο αντιδήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Χαχλάκης και στελέχη από δομές υγείας.

Δείτε τι δήλωσαν η κα Τσάμη, ο Νίκος Καλογερής, ο Γιώργος Μπέας και η Ελένη Ζερβουδάκη:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook