Χανιά | Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων “Μανώλης Σκουλάκης” | Photos + Videos

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου – Τοπικές  Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), η τελετή ονοματοδοσίας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων “Μανώλης Σκουλάκης”, σε μία ένδειξη τιμής και μνήμης της προσφοράς και το έργου του εκλιπόντος Χανιώτη Υπουργού, βουλευτή και Δημάρχου Χανίων.

Παρουσία μελών της οικογένειας του Μανώλη Σκουλάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, του απερχόμενου Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, του νέου Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, μελών του Δημοτικού συμβουλίου και στελεχών του ΤΟΜΥ  ο κ. Βάμβουκας μαζί με τον κ. Βουλγαράκη και τον Γιώργο Σκουλάκη, έκαναν μέσα σε θερμά χειροκροτήματα τα αποκαλυπτήρια της προσωρινής τιμητικής πλακέτας, που τοποθετήθηκε στον χώρο που στεγάζει την ΤΟΜΥ Χανίων, μετά και τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για το πολυεπίπεδο έργο, την προσφορά, αλλά και τη συμβολική κίνηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, μίλησαν ο απερχόμενος Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, ο νυν Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νάνσυ Αγγελάκη, αλλά και εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντος, ο γιος του, Γιώργος Σκουλάκης.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ