Χανιά | Δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας αθλημάτων για μαθητές Γ΄ Λυκείου

χανιά-δωρεάν-πρόγραμμα-προετοιμασία-1262163

Η προετοιμασία των μαθητών της Γ’ Λυκείου ξεκινάει σιγά σιγά, με τους τελειόφοιτους να κάνουν την προσπάθειά τους για την ένταξή τους στις σχολές που επιθυμούν. Τα μαθήματα αυτών ξεκινούν, όπως κάθε χρόνο, αρχές Αυγούστου για τα πιο οργανωμένα και καλύτερα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, από το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι θα λειτουργήσει για 1 μήνα το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας αθλημάτων για μαθητές Γ΄ Λυκείου και αποφοίτους προηγούμενων ετών. Το πρόγραμμα θα ισχύσει για ενδιαφερόμενους που έχουν στόχο τις Στρατιωτικές Σχολές και Σ.Ε.Φ.Α.Α..

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων καθημερινά από τις 21:30 έως τις 22:30, με σημείο συνάντησης μπροστά στα μηχανήματα γυμναστικής.

Στα μαθήματα θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τη νόσο COVID – 19 με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα να απαιτεί βεβαίωση self- test κάθε εβδομάδα από τους συμμετέχοντες. Ακόμα, θα χρειαστεί μια υπεύθυνη δήλωση για την εγγραφή των μαθητών, την οποία θα υπογράψουν οι κηδεμόνες στο σημείο συνάντησης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook