Χανιά | Δήμος Κισσάμου: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ο Δήμος Κισσάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και θέλοντας να ενημερώσει- ευαισθητοποιήσει τους μαθητές των σχολείων μας διοργανώνει δράσεις για τις 3 και 4 Δεκέμβρη σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου και με την ηθοποιό – σκηνοθέτη Θεώνη Κουτσουνάκη.

Πρόγραμμα:

3/12/2019

Α. Ομάδα μαθητών από τα 2 Γυμνάσια θα συναντηθούν με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου για αθλοπαιδίες και εικαστικές δημιουργίες.

Β. Ταυτόχρονα στα Λύκεια θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με συντονίστρια την κ. Χρυσηίδα Πευκιανάκη.

Γ.  Στην είσοδο του Δημαρχείου Κισσάμου θα εκτεθούν οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας.

4/12/2019

Α. Ομάδα μαθητών από τα Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΓΕΛ) θα συναντηθούν με μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου συμμετέχοντας σε βιωματική δράση υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού-σκηνοθέτη κ. Θεώνης Κουτσουνάκη.

Β. Στα Γυμνάσια το Κέντρο Κοινότητας με την καθοδήγηση της κ. Χρυσηίδας Πευκιανάκη θα πραγματοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα βιωματικών δράσεων.

Θερμές ευχαριστίες στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου και την Χρυσηίδα Πευκιανάκη όπως επίσης και στην ηθοποιό-σκηνοθέτη Θεώνη Κουτσουνάκη για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους στις δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ