Χανιά | Διαγραμμίσεις έξω από σχολικές μονάδες και στο κέντρο της πόλης

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα εργασίες διαγραμμίσεων από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, έπειτα από εντολή του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.  Μάλιστα, όπως έχει αποφασιστεί, προτεραιότητα δίνεται στις διαβάσεις έξω από σχολικές μονάδες σε όλο το Δήμο αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπου η κίνηση πεζών και τροχοφόρων είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Παράλληλα, στην παρούσα φάση, όπου κρίνεται απαραίτητο, από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών  τοποθετούνται και προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία αποτρέπουν την παράνομη στάθμευση οχημάτων πάνω στα πεζοδρόμια.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης, επισημαίνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα, που παρουσιάζουν οι διαβάσεις στον Δήμο μας. “Βασική μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα προσέρχονται και θα αναχωρούν από τα σχολεία τους, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ έμφαση δίνουμε και στον κεντρικό ιστό, λόγω της αυξημένης κίνησης”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Νκηφοράκης.

Zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Ελεύθερος ο 33χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον βιασμό
Επόμενο άρθροΣτα Χανιά η επόμενη Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων Ελλάδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ