Χανιά | Χρυσό μετάλλιο για τους παίδες του ΝΟΧ στο πόλο

χανιά-χρυσό-μετάλλιο-για-τους-παίδες-τ-1308354

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της ομάδας πόλο παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 29ο τουρνουά “Ι. Χατζηθεοδώρου” που διοργάνωσε το τελευταίο τριήμερο ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να κατακτήσει το τουρνουά, με τους νεαρούς Χανιώτες πολίστες να επιβεβαιώνουν τις μεγάλες τους δυνατότητες και να διατρανώνουν το ταλέντο που τους χαρακτηρίζει. Ουσιαστικά, ο Ναυτικός Ομιλος πρώτευσε μεταξύ οκτώ ομάδων που ήταν χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Ειδικότερα, η νίκη που χάρισε την 1η θέση στον ΝΟ Χανίων σημειώθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 11-9, τον οποίο η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη είχε κερδίσει και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης με 12-7, ενώ ακολούθησαν οι νίκες απέναντι σε Βουλιαγμένη (9-6), Νηρέα Γέρακα (11-9) και ΠΑΟΚ (12-7), στον αγώνα που ήταν και ο ημιτελικός του τουρνουά.

Οπως φαίνεται, ο Ναυτικός Ομιλος βρίσκεται έτσι σε μια πολύ καλή κατάσταση εν όψει της συμμετοχής του τον προσεχή Δεκέμβριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η αυλαία του οποίου θ’ ανοίξει με τους αγώνες της πρώτης φάσης.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο ήταν η εξής: Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Λιονάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook