Χανιά | Αυξημένα τα μέτρα της τροχαίας την περίοδο των γιορτών – Μοίρασαν αλκοολόμετρα και έδωσαν οδηγίες για την οδική ασφάλεια | Video + Photos

χανιά-αυξημένα-τα-μέτρα-της-τροχαίας-τ-1594356

Αυξημένα είναι τα μέτρα της τροχαίας σε όλη την Κρήτη αλλά και στα Χανιά, εν όψει των εορτών.

Το πρωί της Παρασκευής στον Κλαδισό, η τροχαία Χανίων μοίρασε αλκοολόμετρα και ενημερωτικό υλικό στους οδηγόύς, τονίζοντας για ακόμα μια φορά το κομμάτι της οδικής ασφάλειας.

Κατά το διάστημα των εορτών, μέχρι και τα Θεοφάνεια, θα υπάρχουν συνεργεία ελέγχων σε αρκετά σημεία της πόλης αλλά και της εθνικής οδού, δίνοντας έμφαση σε επικίνδυνες παραβάσεις με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οδήγηση κατά την επίρρεια μέθης.

Ο διοικητής της τροχαίας Χανίων Γιάννης Βλαχάκης, συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση τις ημέρες των εορτών, ενώ προτείνει τον «οδηγό της παρέας», ο οποίος δεν θα έχει κάνει χρήση αλκοόλ και θα μπορέσει να μεταφέρει, όσους έχουν πιει, με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

One thought on “Χανιά | Αυξημένα τα μέτρα της τροχαίας την περίοδο των γιορτών – Μοίρασαν αλκοολόμετρα και έδωσαν οδηγίες για την οδική ασφάλεια | Video + Photos

  1. O Αλλος με την Porsche μόνιμα την μπροστινή πινακίδα εκτος προβλεπόμενης θέσης που είναι στον προφυλακτήρα.
    Και αντί να του ρίξουν φαπα γιατι μόνιμα γυρνάει ετσι τον αφήνουν επειδή εχει πορσε και είναι κάνας γνωστός…
    Τροχαία απο τα LIDL στα Χανιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook