Χανιά | Αυτός είναι ο ανάδοχος που θα φτιάξει την Αγορά – Δείτε τι προσφορά έκανε

χανιά-αυτός-είναι-ο-ανάδοχος-που-θα-φτ-654590

Η εταιρία ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ είναι ο προσωρινός ανάδοχος του έργου αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, όπως προκύπτει από το πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων. Στο έγγραφο, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, συμπεριλαμβάνεται το πρακτικό της επιτροπής που διενήργησε τον διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου, το οποίο και ενέκρινε ομόφωνα η οικονομική επιτροπή.

Από το πρακτικό προκύπτει ότι η ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ έκανε την πλέον συμφέρουσα οικονομικά προσφορά, καθώς παραχώρησε έκπτωση 41,6% και το κόστος για το έργο θα ανέλθει στα 8.781.456,18 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι άλλες δύο εταιρίες, η ΕΚΤΕΡ και η ΑΤΕΣΕ, παραχώρησαν μικρότερες εκπτώσεις, 38,7% και 34,6% αντίστοιχα και έμειναν εκτός, καθώς το μοναδικό κριτήριο ήταν το κόστος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 15 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός έγινε ηλεκτρονικά, ενώ ο ανάδοχος θα έχει στη διάθεσή του 24 μήνες για την υλοποίηση του έργου, θα πρέπει όμως πρώτα να οριστικοποιηθεί ως ανάδοχος με την υπογραφή σχετικής σύμβασης, ενώ μεσολαβεί και η διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου που προς το παρόν δεν έχει ολοκληρωθεί.

Κατεβάστε ΕΔΩ το πρακτικό.

zarpanews.gr – Λεωνίδας Φιλικόζης

One thought on “Χανιά | Αυτός είναι ο ανάδοχος που θα φτιάξει την Αγορά – Δείτε τι προσφορά έκανε

  1. Έρχεται η εταιρεία και παίρνει ένα έργο προυπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ με 8,5 εκατομμύρια! Συνεπώς 2 τινά συμβαίνουν. Είτε το έργο της Αγοράς δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί η εταιρεία το υποκοστολόγησε προκειμένου να το αναλάβει είτε ο Δήμος δεν ήξερε τι προκήρυσσε βάζοντας ένα φαραωνικό προυπολογισμό για το έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook