Χανιά | Αυτοψία Καλογερή σε έργα οδοποιίας | Photos

χανιά-αυτοψία-καλογερή-σε-έργα-οδοποι-1433476

Επίσκεψη σε επαρχιακούς οδικούς άξονες που εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Πρ/νο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα έργα οδοποιίας που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019 κατά μήκος του άξονα της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτης – Κάντανος Παλαιόχωρα, καθώς και της επαρχιακής οδού Κάντανος – Τεμένια με κατάληξη στα νέα έργα στις περιοχές Αχλαδιάκες και Αζογυρές.

Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και κάποιες από τις οποίες βρίσκονται ήδη σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Ο κ. Καλογερής ζήτησε την υπομονή των κατοίκων των περιοχών στις οποίες πραγματοποιούνται έργα για την ταλαιπωρία που υφίστανται και υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία σε συνεννόηση με τον ανάδοχο θα προσπαθήσει να διευκολύνει την καθημερινότητά τους χωρίς να καθυστερήσουν οι εργασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook