Χανιά | Απόστολος Βουλγαράκης: Κάνουμε αγώνα για να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες

χανιά-απόστολος-βουλγαράκης-κάνουμε-818542

Έκκληση προς τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις απεύθυνε ο Αντιπεριφερειαρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, που σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, ότι η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά είναι η χειρότερη των τελευταίων 50-60 χρόνων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, με αφορμή την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας είπε πως οι υποδομές του νομού έχουν σχεδόν όλες υποχωρήσει και σημείωσε πως όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα με την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών, πλέον δεν υφίστανται.

Τόνισε πως όλες οι προσπάθειες που γίνονται από όλες τις υπηρεσίες του στα Χανιά, έχουν ως στόχο να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, ενώ ανέφερε πως ακόμα και με αυτές τις καιρικές συνθήκες γίνονται προσπάθειες για να είναι ανοικτό το οδικό δίκτυο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε έκτακτες περιπτώσεις.

Σημείωσε πως οι κατολισθήσεις και οι πτώσεις δένδρων είναι συνεχείς, ενώ επανέλαβε πως μετακινήσεις θα πρέπει να γίνονται μόνο σε έκτακτη ανάγκη και για λόγους υγείας και προέτρεψε σε τέτοιες περιπτώσεις να ζητείται η συνδρομή των πολιτών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook