Χανιά | Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου από το Δήμο Αποκορώνου

χανιά-αποστολή-ανθρωπιστικής-βοήθει-1317384

Εστάλη την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου από τον Δήμο Αποκορώνου η ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό αλλά και από τους συνεχείς μετασεισμούς, κατοίκους του Αρκαλοχωρίου.

Ο Δήμος Αποκορώνου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, συγκέντρωσε ράντσα, στρώματα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης «Στο Δήμο Αποκορώνου για ακόμα μια φορά, όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να στείλουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου»

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδας Εμμανουήλ Φραγκάκη δήλωσε « Η δημοτική αρχή και οι πολίτες του Αποκόρωνα θέλοντας να συμπαρασταθούμε στις δύσκολες στιγμές που περνάτε ζητάμε να δεχτείτε αυτή την προσφορά αγάπης ελπίζοντας να σας φανεί χρήσιμη και να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν μέχρι την πλήρη επούλωση των πληγών σας. Καλή δύναμη ευχόμαστε.»

Τέλος ο δήμαρχος κ.Κουκιανάκης ευχαρίστησε θερμά τους δημότες , τους επιχειρηματίες, την Εκκλησία, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και στήριξαν τους πληγέντες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook