Χανιά | Απίστευτος ξυλοδαρμός καθηγητή από γονέα μαθητή για τη μάσκα

χανιά-απίστευτος-ξυλοδαρμός-καθηγητ-1105227

Απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό καθηγητή σε γυμνάσιο πρώην περιαστικού δήμο των Χανίων.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση  από το Σύλλογο διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και  βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

Zarpanews.gr

9 thoughts on “Χανιά | Απίστευτος ξυλοδαρμός καθηγητή από γονέα μαθητή για τη μάσκα

  1. Δηλαδή αυτός ο πατέρας νόμιζε ότι αυτός ο καθηγητής είχε βγάλει την απόφαση για την μάσκα και τώρα τον τιμώρησε. Πόσο ηλίθιος ανεγκεφαλος απολίτιστος μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο? Ο θεός να μας βοηθήσει να αντέξουμε. Χειρότερος μας εχθρός παιδιά είναι η βλακεία που μας περιβάλλει.

  2. Άλλος ένας ψεκασμένος, γεμάτος τεστοστερόνη νταής. Που αλλού; Στα Χανιά μας. Άντε να πέσει και η μήνυση από τον εκπαιδευτικό να τον χώσουν μέσα λίγους μήνες να του πέσουν τα επίπεδα σε φυσιολογικές τιμές.

  3. Να κάνει μύνηση ο σύλλογος και να συλληφθει ο τραμπούκος γονιός. Και μετά αναρωτιούμαστε γιατί κάποια παιδιά δείχνουν συμπεριφορές bulling στο σχολείο…..Ντροπή σου πα-ΤΕΡΑΣ

  4. Κατι τετοιους ψεκασμενους πρεπει εμεις οι υπολοιποι γονεις να τους βαλουμε στη θεση τους… Αυτα τα αμορφωτα και ανεγκεφαλα σκουπιδια φερνουν σε κινδυνο εμας, τα παιδια μας και τους γονεις μας!! Ψευτολεβεντες, τραμπουκοι που χτυπανε αμεσως εναν δασκαλο που απλα υπηρετει το καθηκον του για να μορφωσει το παιδι του, να μη βγει σαν και τα μουτρα του… Ανθρωποι που πιστευουν στις θεωριες των 5G και στα τσιπακια… ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
    Βεβαια δεν πεφτουμε και απο τα συννεφα για το σχολειο οπου εγινε το περιστατικο. Γνωστη φωλια φασισταριων και ψεκασμενων.

  5. Κουμπαρο,εσυ που νομιζεις οτι με την γροθια σου εισαι μαγκας…Ξερεις κατι;;;Κρατα το κοπελι στο σπιτι σου μα σκατα το αναθρεφεις δεν χρειαζεται να χαλα τα αλλα κοπελια με τις βλακειες που θα ακουει στο σπιτι και τις αμολα στο σχολειο…
    Σκατα γονεις σκατα παιδια αναθρεφουνε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook