Χανιά | Απάντηση Μαλανδράκη για την δημοτική περιουσία στο Κολυμπάρι

Απάντηση στον υποψήφιο με τη «Νέα Εποχή» του Μανώλη Ντουντουλάκη, Aντώνιο Καλατζάκη για το ζήτημα της αξιοποίησης δημοτικής περιουσίας την Τοπικής Κοινότητας Κολυμβαρίου δίνει με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης:

“ Απάντηση  Δημάρχου Πλατανιά  κ. Ιωάννη  Μαλανδράκη  “ Είτε  είναι  άσχετοι , είτε  επικίνδυνοι “

Κύριε Διευθυντά,

σχετικά με την επιστολή του  υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αντωνίου Καλατζάκη, στο Συνδυασμό με την επωνυμία  “ Νέα Εποχή” με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Ντουντουλάκη , στις 15/05/2019, οφείλω προς αποκατάσταση της αλήθειας  να αναφέρω τα παρακάτω:

1.Στην απόφαση του Δ.Σ. 56/17-2-2017 αναφέρεται  ρητά στο μέρος (γ) της απόφασης “ Το αντίτιμο συνολικό ποσού 190.679,37€ ευρώ προς το Δήμο Πλατανιά θα διατεθεί για την αγορά ακίνητης περιουσίας στην Τ.Κ. Κολυμβαρίου και την αξιοποίηση της υφιστάμενης  δημοτικής περιουσίας την ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας”

2.Το ποσό που αναφέρεται από εισφορά γης  σε χρήμα ύψους  190.679,37€ που αφορά την αναγραφόμενη Ξενοδοχειακή Μονάδα , είναι  όλο διαθέσιμο, ακέραιο,  για την Τ.Κ. Κολυμβαρίου και δεν έχει δεσμευθεί , αλλά  ούτε δαπανηθεί , ούτε ένα ευρώ !!!

  1. Το ποσό των 46.929,16€ στο οποίο αναφέρεται ο “ καταγγέλλων” δεν έχει καμία σχέση , αλλά  αφορά  εισφορά γης σε χρήμα , από άλλη Ξενοδοχειακή Μονάδα της περιοχής, που είχε μεταφερθεί από τον  πρώην  Δήμο Κολυμβαρίου και όχι για την Ξενοδοχειακή Μονάδα που αναφέρει.
  2. Η σύμβαση για το αναφερόμενο έργο της Τ.Κ. Κολυμβαρίου υπογράφηκε στις 24/05/2018 και η απόφαση του Δ.Σ.31/12-2-2019 αφορά στην παραλαβή του  ολοκληρωμένου έργου.
  3. Η ισόρροπη ανάπτυξη και η αξιοποίηση των  δημοτικών κοινωφελών χώρων αποτελεί  πολιτική  και στόχο  μας.

Συγκεκριμένα στην Τ.Κ,. Κολυμβαρίου  έχει ολοκληρωθεί η μελέτη,  έχει γίνει η υποβολή  της  και το επόμενο διάστημα πρόκειται να δημιουργηθεί  πρότυπη παιδική χαρά  καθώς  και να γίνει ευρύτερη  ανάπλαση , στο δημοτικό  χώρο   παρακείμενα  του Δημοτικού  Ξενώνα  ΔΙΚΤΥΝΝΑ.

Κύριε Διευθυντά,

μετά την παράθεση των παραπάνω γίνεται σαφές για μια άλλη φορά  ότι, είτε συνειδητά ψεύδονται, είτε είναι άσχετοι.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνοι, για την επόμενη μέρα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος  Πλατανιά

Μαλανδράκης   Ιωάννης”

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ