Χανιά | Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του πολέμου από το ΚΙΝΑΛ

χανιά-ανθρωπιστική-βοήθεια-για-τους-π-1399648

Στη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία, προχώρησε η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χανίων.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Με την σκέψη στον ουκρανικό λαό και στους Ουκρανούς πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα, ο πρόεδρος Νίκος Ανδουλακης και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θέλοντας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας αποφάσισαν δράσεις συμπαράστασης στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Δημοτικές Οργανώσεις Xανίων συγκέντρωσαν ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας που απεστάλησαν την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στα κεντρικά γραφεία της παράταξης για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας, οι οποίοι σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας,σταθηκαν έμπρακτα στο πλευρό τους και να στήριξαν την προσπάθεια μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας .Ιδιαίτερα τον Δημητρη Αλεξακη –αντιπρόεδρο και

διευθύνοντα σύμβουλο των SYNKA και την Μεταφορική εταιρεία ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ .

Ευχόμαστε το χρήσιμο αυτό υλικό να φτάσει στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας Ουκρανούς μέσα από τις φλόγες του πολέμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook