Χανιά | Ανοίγει ο δρόμος για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Τσιβαρά Αποκορώνου

χανιά-ανοίγει-ο-δρόμος-για-τον-σταθμό-1261679

Με την υπ’αρίθμ.817+772+763 από 30-07-2021 απόφασή της, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, απέρριψε την προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου, με την οποία ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης και με την οποία καθορίστηκαν οι Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (Π.Π.Δ.) , δηλαδή αδειοδοτήθηκε περιβαλλοντικά το έργο της δημιουργίας ΣΜΑ στη θέση “Ξεπαπαδιά” Τσιβαρά Αποκορώνου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανοίγει πλέον ο

δρόμος για την υποβολή φακέλου χρηματοδότησης του έργου, ενός έργου η αναγκαιότητα του οποίου έχει τονιστεί από την πλειοψηφία των δημοτών και των τοπικών συμβουλίων του Αποκόρωνα.

Η δημοτική αρχή αισθάνεται για άλλη μια φορά δικαιωμένη γιατί η προετοιμασία του

φακέλου έγινε με επιστημονική αρτιότητα και αφού δόθηκαν οι εγκρίσεις από όλες τις

αρμόδιες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν. Το σημαντικό είναι ότι το έργο αυτό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο και τους κατοίκους του πρώτιστα περιβαλλοντικά αλλά και οικονομικά.

Τελειώνοντας, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης τόνισε : “Προχωρούμε με αποφασιστικότητα στο στόχο μας για ένα ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παιχνίδια εντυπωσιασμού, που δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το επιδεινώνουν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook