Χανιά | Ανοιχτά του Μάλεμε χτύπησε η «Μέδουσα 7» | Video

Από στο Aιγυπτιακό ελικοπτεροφόρο Ανουάρ Σαντάτ ανοιχτά της Κρήτης την παρακολούθησαν οι Υπουργοί Άμυνας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου

Με αιχμή του δόρατος τον Ναύσταθμο Κρήτης, πραγματοποιείται η άσκηση «Μέδουσα 7», δείτε ΕΔΩ. Η κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας-Αιγύπτου, με την συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 του μήνα.Μέσα από φρεγάτα οι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, Κύπρου Σάββας Αγγελίδης και Αιγύπτου Μοχάμεντ Ζάκι.Και οι τρεις από το αεροδρόμιο Χανίων με ελικόπτερο στο Ελικοπτεροφόρο στον κόλπο των Χανίων, ανοιχτά του Μάλεμε προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελική φάση της άσκηση.

Ο υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης ταξίδεψε ήδη στην Κρήτη για να παρακολουθήσει την τελική φάση της Αεροναυτικής Άσκησης «Medousa- 7», μαζί με τον Έλληνα και Αιγυπτιακό ομόλογό του.

Ο Αγγελίδης κλήθηκε να παρακολουθήσει την άσκηση, που πραγματοποιείται στη θαλάσσια περιοχή του ελληνικού νησιού, από τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο ΥΠΑΜ της Κύπρου θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, τον Αρχηγό του Ναυτικού Σώματος και τον Αρχηγό του Επιτελείου. Αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο συμμετέχουν στην άσκηση.

Η Κύπρος συμμετέχει με το ανοικτό σκάφος περιπολίας «Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ «, μια ομάδα υποβρύχιων καταστροφών και αξιωματικοί του στρατού.veteranos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ