Χανιά | Αναβάλλεται ο αγώνας δρόμου προς τιμήν του Γιώργη Ψυχουντάκη

χανιά-αναβάλλεται-ο-αγώνας-δρόμου-προ-1225210

Αναβάλλεται ο αγώνας δρόμου προς τιμήν του Γιώργη Ψυχουντάκη που θα γινόταν τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Συγκεκριμένα και όπως κάνει γνωστό ο δήμος Αποκορώνου, «αποφασίστηκε η αναβολή του προγραμματισμένου Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γιώργη Ψυχουντάκη που θα γινόταν τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Μετά από συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Αποκορώνου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία», του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων αποφασίστηκε ότι ο Αγώνας Δρόμου θα γίνει στην Ασή Γωνιά τον Αύγουστο, σε συνάφεια με άλλη εκδήλωση μνήμης στον χώρο του στρατηγείου της ΑΕΑΚ (Ανώτατη Επιτροπή Αγώνος Κρήτης) στη θέση Βουρβουρέ. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο Αγώνας Δρόμου να γίνει από το στρατηγείο της ΑΕΑΚ μέχρι την κεντρική πλατεία του χωριού (7,5 χιλιόμετρα), αλλά σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Κεντρική Εκδήλωση του Δήμου Αποκορώνου Εις Μνήμην των Πεσόντων στις Μάχες Στύλου και Μπαμπαλή (28 Μαΐου 1941) που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου 2021 στον χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία» και του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου στους Άγιους Πάντες θα γίνει κανονικά.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook