Χανιά | Ανατροπή στην υπόθεση Βαλυράκη – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έρευνα

χανιά-ανατροπή-στην-υπόθεση-βαλυράκη-1172935

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη μετα την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το πόρισμα της ιατροδικαστικής που διενήργησε η κυρία Χαρά Σπηλιοπουλου κάνει λόγο και για άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν δεχθούμε οτι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας του θανόντος υπουργού κάνουν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση και μιλούν για εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι την οικογένεια πλαισιώνουν ένα team ειδικών, καθώς το κομμάτι των ηλεκτρονικών ιχνών και πειστηρίων τρέχει «μάγος των ηλεκτρονικων» στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης πρόεδρος του CSII, ενώ το νομικό σκέλος ο δικηγόρος κ. Γιάννης Παγουροπουλος και Μανώλης Φωτάκης.

Θυμίζεται πως ο Σήφης Βαλυράκης, βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του 78χρονου ξεβράστηκε από τη θάλασσα στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Σύμφωνα με τη συζύγό του, ο Σήφης Βαλυράκης είχε αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Πηγή: protothema.gr

One thought on “Χανιά | Ανατροπή στην υπόθεση Βαλυράκη – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έρευνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook