Χανιά | Αν είναι δυνατόν! Καίνε τόνους καλάμια και σκουπίδια πάνω στην παραλία! | Photos

χανιά-αν-είναι-δυνατόν-καίνε-τόνους-κ-821627

Αγανάκτηση προκαλούν οι απαράδεκτες φωτογραφίες από την παραλία του Ταυρωνίτη. Όχι, δεν πρόκειται για φυσικές καταστροφές ή ζημιές που προκάλεσε η «Ωκεανίς».

Απλά κάποιος αποφάσισε να… κάψει στην παραλία τους δεκάδες τόνους καλάμια που ξεβράστηκαν εκεί από τους ορμητικούς χειμάρρους του Πλατανιά. Φυσικά, αφού είμαστε και στα Χανιά, τα καλάμια συνοδεύουν πολλά πλαστικά και λοιπά απορρίμματα.

Είναι άραγε απόφαση κάποιου αρμοδίου ή πρωτοβουλία κάποιοι ασυνείδητου; Βεβαίως τα καλάμια πρέπει να απομακρυνθούν, είναι όμως υγιές για το οικοσύστημα, τον υδροφόρο ορίζοντα, και φυσικά για την εικόνα στους…αγαπητούς μας τουρίστες να καούν όλα εκεί;zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Αν είναι δυνατόν! Καίνε τόνους καλάμια και σκουπίδια πάνω στην παραλία! | Photos

  1. Ενώ αν δεν τα έκαιγαν θα ερχόταν η δημοτική αρχή (με καπουτσίνο μέτριο στο χέρι) να φροντίσει την αποκατάσταση της παραλίας και διαχωρισμό τον ανακυκλώσιμων υλικών από τα μη για την προστασία του περιβάλλοντος.

    1. I confirm, it is true. I wish to add that the was a lot of plastic. Lack in management and organization, where are the Authorities? In addition, after all the rain we had in the last two months, here in Tavronitis, the water does not come in many houses (since 06.00 a.m., now is 01.00 p.m)………………………… No comments

  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ [ΦΑΝΟΥΝ] ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΦΩΘΙΕΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    1. Οικολόγοι ξεοικολόγοι τις διοξίνες που απελευθερώνονται από τις καύσεις πλαστικών το ίδιο τις αναπνέεις κι εσύ και τα παιδιά σου όσο κι εγώ και οι οικολόγοι. Φάτε καρκίνους και κάντε μόκο για τα φράγκα.

      Τα καλάμια είναι πολύτιμο οργανικό υλικό που θα μπορούσε να θρυμματιστεί και να απλωθεί στα χωράφια. Αλλά ποιος νοιάζεται; Καλιά να απελευθερώσουμε τόνους διοξιδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα ώστε η κλιματική αλλαγή που θα μας καταστρέψει να επιταχυνθεί λίγο.

      Καλή συνέχεια στην καταστροφή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook