Χανιά | Αγοράζει γεωτεμάχιο για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ο Δήμος Αποκορώνου

χανιά-αγοράζει-γεωτεμάχιο-για-σταθμό-951946

Σε αγορά εδαφικής έκτασης πάνω από 3 στρέμματα προτίθεται να προβεί ο Δήμος Αποκορώνου, προκειμένου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Τρίτης, να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.).

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο

Ο Δήμος Αποκορώνου προτίθεται να προβεί σε αγορά γεωτεμαχίου άνω των 3 στρεμμάτων με σκοπό την δημιουργία Σ.Μ.Α. Οι υποψήφιες περιοχές στις οποίες προτίθεται ο Δήμος να δημιουργήσει την εν λόγω υποδομή είναι οι κάτωθι: ευρύτερη περιοχή τ.κ Μάζας – Βρυσών – Κάινας – Παϊδοχωρίου – Καλυβών – Αρμένων και Νέου Χωριού.

Tο υποψήφιο γεωτεμάχιο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 μέτρα απόσταση από τα όρια του οικισμού, θα πρέπει να συνδέεται με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο και να υπάρχει σε σχετικά κοντινή απόσταση δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Προτιμητέα θα είναι αυτά που έχουν χαρακτηριστεί από την διεύθυνση Δασών Χανίων ή τμήμα αυτών χωρίς να αποκλείονται και γεωτεμάχια που δεν είναι χαρακτηρισμένα.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 20/12/2019 στο πρωτόκολλο του Δήμου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αγοράζει γεωτεμάχιο για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ο Δήμος Αποκορώνου

  1. Μπράβο _ ώστε _να _βρεθεί _μια_λύση _με_το _πρόβλημα _των_απορριματων _στον _Αποκορωνα. ….όπως _καλο_θα _ηταν_να _υπάρξει _κ _ως_θεμα_συζητησης_στο _Δημοτικο _Συμβουλιο _Αποκορωνου _και_ το _ζητημα _της_Δημοτικης _Συγκοινωνιας _καθώς _υπάρχουν _χωρια _της_ενδοχωρας _του_Δημου _που _η_πρόσβαση _γίνεται _μόνο _με_ΙΧ_κ_το _Κτελ _Χανιων _Ρεθυμνης _εξυπηρετει _ένα _τμήμα _ των_οριων _του _Δημου _του _Αποκορωνα. ..Χρειάζεται _Δημοτικη _Συγκοινωνία _με _εισιτηριο_για_την _εξυπηρέτηση _των_κατοικων_αλλα_και_των_τουριστων_ώστε _να _υπάρξει _ισορροπη_αναπτυξη _του _συνόλου _του_Αποκορωνα! !!!!!!!Οψομεθα! !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook