Χανιά | Αεροδιακομιδή για δύο τουρίστριες – Τραυματίστηκαν ενώ διέσχιζαν το Φαράγγι της Σαμαριάς

χανιά-αεροδιακομιδή-για-δύο-τουρίστρ-1486370

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουλίου η πυροσβεστική στο Φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, δύο τουρίστριες τραυματίστηκαν μετά από πτώση πετρών στο 9ο χιλιόμετρο του μονοπατιού, μεταξύ του παλαιού οικισμού της Σαμαριάς, με αποτέλεσμα να καλέσουν το 112 για βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε εργαζόμενοι του Εθνικού Δρυμού, προκειμένου να μεταφέρουν τις δύο γυναίκες μέχρι το ελικοδρόμιο της Αγίας Ρουμέλης, για να ξεκινήσει η διαδικασία αεροδιακομιδής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η μια τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση, αφού έχει χτυπήσει στα πλευρά, ενώ η δεύτερη φέρει ελαφρά τραύματα στο πόδι. Για τον λόγο αυτό, στο σημείο βρέθηκε ελικόπτερο για να μπορέσει να τις μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αεροδιακομιδή για δύο τουρίστριες – Τραυματίστηκαν ενώ διέσχιζαν το Φαράγγι της Σαμαριάς

  1. Μα όταν είναι το επίπεδο συναγερμου στο «4», όπως σήμερα, δεν κλείνουν οι εθνικοί δρυμοί και οι περιοχές Natura; Μήπως κάποιοι άνοιξαν το φαράγγι με το έτσι θέλω; Μήπως χτύπησαν γιατί με τόσο αέρα που είχε σήμερα εκεί έπεφταν πέτρες και τις χτύπησαν; Ή θα ακούσουμε ότι γλύστρισανε;
    Μήπως οι αρμόδιοι να πάρουν την κατάσταση στα σοβαρά γιατί φέτος ΜΟΝΟ από θαύμα δεν θα πεθάνει κανείς εκεί μέσα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook