Χανιά | Αδιαφορία ή… τέχνη; «Σουρεαλιστικός» ο δημοτικός φωτισμός στον Πλατανιά | Photos

χανιά-αδιαφορία-ή-τέχνη-σουρεαλιστ-1070233

Φωτογραφίες που θυμίζουν κάθε άλλο παρά δημοτικό φωτισμό αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη στην οποία έχουν περιέλθει οι κολώνες φωτισμού στον δήμο Πλατανιά.

Πιο πολύ σε… σουρεαλισμό φέρνουν οι ρημαγμένοι και λειψοί στύλοι, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο του Μάλεμε, αφού από αρκετούς λείπουν οι λάμπες, πολλοί έχουν γείρει, έτοιμοι να καταρρεύσουν, ενώ άλλοι έχουν απλά σπάσει στα δύο.

Οι εικόνες είναι θλιβερές και ελπίζουμε να υπενθυμίσουν στον δήμο Πλατανιά οτι οι εγκαταστάσεις του χρειάζονται περιποίηση ακόμα κι όταν στην περιοχή δεν κυκλοφορούν πια… τουρίστες. zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Αδιαφορία ή… τέχνη; «Σουρεαλιστικός» ο δημοτικός φωτισμός στον Πλατανιά | Photos

  1. Ο Δήμος Πλατάνια αρχίζει και τελειώνει στον Πλατάνια, τα υπόλοιπα χωριά ασχολούνται τώρα με την γυναικεία επιχειρηματικότητα μετά την πρωτοβουλία του δήμου. Τι να τα κανεις τα φώτα και τους δρόμους ή την κοιτοποιηση των ποταμών, αφού κλείνονται νωρίς μέσα για να κάνουν τα business plans τους οι γυναίκες και οι άνδρες να φροντίσουν τα οικιακά.

  2. Η κατάσταση παραμένει σε αυτό το χάλι πάνω από 5 χρόνια, ενώ στα νέα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν πριν 2 χρόνια στα πεζοδρόμια που έγινε η ανάπλαση με χρήματα της ΕΕ βλέπε ΕΣΠΑ, οι μισές λάμπες είναι καμμενες. Ο δήμαρχος πάντως θυμάται κάθε δίμηνο να αρπάζει τα δημοτικά τέλη μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ

  3. Het belangrijkste is dat de burgers niet alleen overdag, maar vooral s’avonds beschermd worden.
    De lantaarns moeten elke dag gewoon werken.
    De toeristen zijn hier slechts tijdelijk en de meesten weten overigens dat het overal in
    Griekenland zo is, vooral op de eilanden.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook