Χανιά | 4 μετάλλια για τους Κουρήτες στο ju jitsu world cup u16 και balkan open

χανιά-4-μετάλλια-για-τους-κουρήτες-στο-ju-j-924976

Με 4 μετάλλια (3 χρυσά και 1 χάλκινο), μια 4η και μια 5η θέση καθώς και μεγάλη εμπειρία γύρισαν οι 6 αθλητές του Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ που συμμετείχαν στο JU JITSU WORLD CUP U16 & BALKAN OPEN 2019 ετών που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας 13-15/9.

Την πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν 3 αθλήτριες του συλλόγου η Ανδρονίκη Καζαλάκη (FIGHTING -16 ΕΤΩΝ -52 ΚΙΛΑ), η  Άρτεμις Σταματάκη (FIGHTING -16 ΕΤΩΝ -57 ΚΙΛΑ) και η Εμμανουέλα Δρακουλάκη (FIGHTING -21 ΕΤΩΝ -70 ΚΙΛΑ), οι οποίες μετά από σειρά νικηφόρων αγώνων κατάφεραν να κάνουν το 3 στα 3 και να κατακτήσουν το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους με 11 αγώνες και 11 νίκες !!

Την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν η Χριστίνα Κουτουλάκη (FIGHTING +21 ΕΤΩΝ -57 ΚΙΛΑ) η οποία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο σε μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες του πρωταθλήματος, ο Χρήστος Ζουμαδάκης (FIGHTING -21 ΕΤΩΝ -69ΚΙΛΑ) ο οποίος έχασε μόλις στα τελευταία δευτερόλεπτα το Χάλκινο μετάλλιο και η Πέπη Παϊζη (FIGHTING +21 ΕΤΩΝ -70 ΚΙΛΑ), η οποία επίσης έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο κατακτώντας την 4η θέση.

Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μπιτσαξής.

Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και τις νέες επιτυχίες των αθλητών του ο σύλλογος εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Θα θέλαμε εκ μέρους του ΔΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε την μεγάλη μας χαρά και περηφάνια για τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτό το σπουδαίο για τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων αθλητικό γεγονός. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την συνέπεια και την διάθεση τους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα όσο και για την αγωνιστική παρουσία τους σε αυτό. Με την απόδοσή τους κράτησαν για μία ακόμα φορά ψηλά την σημαία τόσο της χώρας μας που κατέκτησε την 2η θέση στην Γενική κατάταξη των χωρών που συμμετείχαν στην διοργάνωση όσο και του συλλόγου μας. Η κατάκτηση αυτών των 4 μεταλλίων έφεραν μια ακόμα σπουδαία διεθνή διάκριση στην πόλη μας μέσα από το άθλημα του Ζίου Ζίτσου αποδεικνύοντας ότι αποτελεί το κορυφαίο σε διακρίσεις μαχητικό άθλημα στο νησί μας.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook