Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης με ανεμβολίαστο Περιφερειακό Σύμβουλο από τα Χανιά

χαμός-στο-περιφερειακό-συμβούλιο-κρή-1294091

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης – δεύτερη κατά σειρά που διενεργήθηκε δια ζώσης- στην οποία όμως, δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι εμβολιασμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Για αυτήν την… λεπτομέρεια, φαίνεται πως δεν ήταν καλά ενημερωμένος Χανιώτης περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, «Η Κρήτη Μπροστά», ο οποίος, παρότι δεν είχε εμβολιαστεί, μετέβη στο Ηράκλειο για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση, ενημερώνοντας μάλιστα το Προεδρείο ότι έχει υποβληθεί σε ράπιντ τεστ!

Τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εντός και εκτός της αίθουσας του ξενοδοχείου «Ατλαντίς» όπου γίνονται οι συνεδριάσεις, έλαβαν… κωμικοτραγικές διαστάσεις, με τον ίδιο να αντιδρά στον διωγμό του, τον Πρόεδρο να επιμένει, τα «πηγαδάκια» να οργιάζουν και τελικά να κλέβει τις εντυπώσεις η «εκκωφαντική  σιωπή» των υπολοίπων μελών της παράταξης Μαρκογιαννάκη για τα όσα συνέβαιναν.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο ίδιος επέμενε πως  δεν ανήκει στους αντιεμβολιαστές αλλά η απόφασή του να μην εμβολιαστεί έχει να κάνει με λόγους υγείας. Τελικά, μετά την ανένδοτη στάση του Προεδρείο, ο συγκεκριμένος απομακρύνθηκε από την αίθουσα ενώ παρέμεινε στο… φουαγιέ του ξενοδοχείου καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook