Χαμός από κόσμο στην επίδειξη από την ομάδα «Ζεύς» της 115 Π.Μ. στο Λιμάνι των Χανίων | Video + Photos

χαμός-από-κόσμο-στην-επίδειξη-από-την-ο-922915

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες Χανιώτες κάθε ηλικίας, κατέβηκαν στο Ενετικό Λιμάνι να παρακολουθήσουν την επίδειξη που πραγματοποίησε αεροσκάφος F16 Block 52+ της ομάδας «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγας Μάχης.

Οι ελιγμοί του επισμηναγού ιπτάμενου Χριστόδουλου Γιακουμή, με το ακροβατικό αεροσκάφος που πέρασε λίγες δεκάδες μέτρα από τις στέγες των σπιτιών, μάγεψαν τους ντόπιους και τους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το παραλιακό μέτωπο, από τον λιμενοβραχιόνα μέχρι τον Φιρκά.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 5θημερου εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου.

Ταυτόχρονα, μέσα στο Γυαλί Τζαμί φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο F16 Block 52+ της ομάδας «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγας Μάχης.

zarpanews.gr

27 thoughts on “Χαμός από κόσμο στην επίδειξη από την ομάδα «Ζεύς» της 115 Π.Μ. στο Λιμάνι των Χανίων | Video + Photos

  1. Ε βέβαια, τι πιο συνήθως εν έτη 2022 σε ένα δημοκρατικο κόσμο και στην Ευρώπη, ν; πετανε ακριβώς πανω απο τις στέγες μαχητικά. Να τονωθεί βρε παιδι μου ο πατριωτισμος μας… Να ζήσουμε λίγο σαν εμπόλεμη περιοχή…
    Καμιά σωτηρία σε αυτό τον κοσμο
    Ααα.. Μην ξεχάσουμε να καταδικάσουμε τον πολεμο στην Ουκρανία και γενικά κάθε πολεμο…

    1. Σωστά, επειδή το 2022 δεν απειλούμαστε από κανέναν, όλος ο κόσμος κυβερνιέται από δημοκράτες και δεν χρειαζόμαστε στρατό και αεροπλάνα. Κοιμάσαι στα χαμομήλια, σύντεκνε.

      1. Δεν είπα ότι δε χρειάζεται στρατός. Είπα ότι είναι εντελώς ηλίθιο να πετάνε μαχητικά πανω απο τις στέγες στο κέντρο μιας πολης. Να τρομάζει κόσμος και να κλαίνε παιδια απο τον εκωφαντικο ήχο. Και στο εξωτερικό συνηθίζονται τέτοιες επιδείξεις αλλά σε μη πυκνοκατοικημενες περιοχες. Ας γινόταν στο Μάλεμε και οποίος θέλει να παει να δει. Οχι ΠΑΝΩ απο τα σπίτια μας. Λες και ζουμε προσομοίωση πολέμου. Αλλά πιστευε κι εσυ ότι θα έρθουν οι τουρκοι να μας καταλάβουν. Συμφέρει τους «δημοκρατικους» Ηγέτες της χώρας μας να ασχολείσαι με αυτό. Και όχι με κάποιο σκάνδαλα ή την εξαθλίωση της ζωής. Κάτι που όλος τυχαίος συμβαίνει κ στη γείτονα χώρα. Ααα… Επίσης όταν σκέφτεσαι απλά ότι θα ρθουν οι Τούρκοι, κάνε μια βόλτα από το Μαραθι και τη Σουδα, να μου πεις ποσο εφικτό το θεωρείς. Κάτι σημαίες μπλε με ένα σταυρό ή κάτι σημαίες με κόκκινες ρίγες κ αστερακια, κυματίζουν ακριβώς ιδιες και στον αιώνιο αντίπαλο απέναντι. Ααα και επίσης αυτές ακόμα κάνουν κουμάντο σε όλον τον κόσμο.

  2. Αισχος, τρομοκρατήσατε ολόκληρη την πόλη. Παιδάκια κλαιγανε, μια φίλη μου έπαθε κρίση πανικού. Μη μιλήσω για πρόσφυγες πολέμων που τους ξυπνήσατε εφιάλτες. Ντροπή και ξεφτίλα.

  3. Να είστε πάντα καλά και να σας σκεπάζει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ….

    Συγχαρητήρια στα παιδιά εκεί ψηλά και όχι μόνο.

    Πάμε πικρο χολοι δώστε πόνο…τι είπε η άλλη; Ε Λ Ε Ο Σ. Ευτυχώς που πετάνε αυτοί , που άλλοι καταδύονται, άλλοι φυλάνε θερμοπυλες..άλλοι ….
    μέρα νύχτα για να πάθει πανικό η φίλη σου και τα γνωστά που γράφετε όλοι εσείς!!

  4. Κύρια Μαρία έτσι που τα λες θα νομίζει κανείς ότι ζήσατε τον Αρμαγεδων …χαχαχαχαχα….ο κόσμος φερόταν φυσιολογικά.Παντα υπάρχουν και τα άκρα στατιστικά…

  5. Ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ψυχικές βλάβες σε χιλιάδες ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα! Μένω κέντρο και νόμισα ότι το αεροπλάνο θα πέσει πάνω μας! Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός και στιγμιαίος στο πρώτο πέρασμα. Ποιανού ιδέα ήταν τόσο χαμηλές πτήσεις μέσα στην πόλη;

  6. ΤΕΛΕΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΝ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΛ. ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ, ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η 115 ΝΑ ΠΑΜΕ! ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΥΓ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  7. Ρε πάτε καλά ?
    Δεν θέλω να γράψω για πατριωτισμούς κλπ. που θα μπορούσα να πω πολλά….
    Αλλά σκεφτείτε απλά, για να δείτε ένα τέτοιο show σε μια άλλη χώρα θα έπρεπε να έχετε κλείσει εισιτήριο πολύ πιο πριν καιν να πληρώσετε ένα τσουβάλι λεφτά…
    Μας το δίνουν δωρεάν και γράφετε τέτοιες μπούρδες ???
    Είστε αθεράπευτοι όμως

    1. χαχαχα οτι εσυ μεσα σε ολη αυτη την κατασταση σκεφτηκες οτι θα μπορουσε να εχει αντιτιμο, δειχνει το ποσο νοσει αυτη η κοινωνια.

  8. Μπράβο στον κ.Γιακουμή, ο οποίος εκτός από την επίδειξη των εξαιρετικών του ικανοτήτων, κόντεψε να δημιουργήσει και θύματα εν καιρώ ‘ειρήνης’. Μάλλον στους εορτασμούς συμπεριλαμβάνονταν και οι καρδιακές ανακοπές φέτος.
    Κατανοητή η χρησιμότητα και η σημασία των συγκεκριμένων εορτασμών, αλλά δεν έπρεπε σε καμμία περίπτωση να γίνουν ούτε πάνω από ούτε τόσο κοντά σε μεγάλη κατοικημένη περιοχή. Όσοι δεν γνωρίζαμε τί γινόταν και βρισκόμασταν κάπου στο κέντρο, είχαμε απλά μια απαίσια εμπειρία γιατί, προφανώς, σκεφτήκαμε το χειρότερο. Ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

  9. Απαράδεκτη κατάσταση.. είδα αρκετά παιδάκια τρομοκρατημένα στο λιμάνι. Ακόμα και εγώ που κοντεύω τα 40 φρίκαρα με την φάση, έβαλα τα κλάματα από την ταραχή λες και είμαι μικρό παιδί. Μιλάμε για μια πολεμική μηχανή που κάπου αλλού αυτή τη στιγμή σκοτώνει κόσμο και εδώ την χειροκροτούμε. είναι δυνατόν να πετάνε τόσο χαμηλά;; Δεν φτανει που τους ανεχόμαστε σχεδόν κάθε μέρα και σε ακατάλληλες ώρες, μας τους βάζετε να κάνουν τρομαχτικούς και βίαιους ελιγμούς κυριολεκτικά πάνω από τα κεφαλια μας..

  10. Καλό καιρό είχε και κατέβηκα στο λιμάνι και τι να δω όλη η 115 με στολές η μη έπινε καφεδιές και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι….?.
    Απο την άλλη μπαίνω στα σχόλια και διαβάζω απο άπλυτους αριστερούς εθνομηδενιστές οπαδούς της Γάυδου, αγαπητικών των μελαμψών αιγύπτιων-σύριων-μαροκινών που συχνάζουν στη Νέα χώρα και καπνίζοντες χορταριού εκ μυλοποτάμου,ότι τους ενόχλησε η διέλευση του αφους…..καλά εσάς ότι έχει σχέση με στολή σας πιάνει αλλεργία γνωστό….ξύδι!

    1. Μπραβο πατριωτή. Εκατσες στο λιμανι να πληρωσεις 5 ευρω τον καφε; Στο δρομο για το λιμανι εκαψε βενζινη κοστους 2 ευρω; Εδωσες τη δοση του υπερογκου ποσου της ΔΕΗ; Πληρωσες τους φορους και τον ΕΝΦΙΑ; Καταφερες να αγορασεις ολα τα σχολικα ειδη του παιδιου σου; Αντε γιατι κατι περιεργοι λενε οτι ολα αυτα γινοντα για να αποπροσανατολιστει ο κοσμος και να ξεχασει τα προηγουμενα. Κατι οικονομικες κρισεις, ενεργειακες, κατι σκανδαλα παρακολουθησεων κτλ. Ναι αυτοι οι περιεργοι λενε οτι ολα αυτα τα ελληνοτουρκικα γινονται για τα ματια του κοσμου.
      ΑΑΑ επισης… Αυτη η κακοκαιρια η ΕΥΑ η τοσο επικινδυνη που εγινε πρωτο θεμα αυτες τις μερες στα καναλια (τυχαια αυτες τις μερες βγηκε μια λιστα με ποιους παρακολουθουσε ο ευεργετης μας) πολυ επικινδυνη βρε παιδι μου. Μεχρι και μια ολοκληρη βαρκα λυθηκε απο τον καβο στην Κερκυρα… Γιατι ποοοοσο Ελληνοτουρικο σηριαλ να παιξεις πια.. κουραζει

      ΜΠΕΕΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..

  11. Επειδή είμαι και εγώ αλληλέγγυος και μας κατηγορείτε ότι και καλά έχουμε αλλεργία στις στολές. Δεν είναι έτσι! Μας αρέσουν οι στολές αρκεί να έχουν πάνω τους σφυροδρέπανα! Άντε τώρα!

    1. Κι εγω αλληλεγγυα, μαρεσουν οι στολες αρκει να χει το αιμα απο τα ανοιγμενα τους κεφαλια..
      Για παραδειγμα η στολη απο τη Νεα Σμυρνη… ΥΠΕΕΕΡΟΧΗ

  12. Ωστώσο η «Μαρία η Τάνια ο Ηλίας ο Σύντεκνος»παίζει να είναι το ίδιο άτομο αφου ο τρόπος γραφής είναι ο ίδιος απλά αλλάζει απο κεφαλαία σε μικρά «μην τον η την» πάρουν είδηση!
    Αναρχοκουμούνες ΞΥΔΙ!????

    1. Σορρυ που σε αυτη την πολη εμεις οι αναρχοκουμουνες κυκλοφορουμε με το κεφαλι ψηλα και το προσωπο μας. Σορρυ που σε αυτη την πολη τα ακροδεξια σκουπιδια δρουν στα μουλωχτα μονο τα βραδια. (Ξερουν τα καλοπαιδα του Κασιδιαρη που επαιζαν κρυφτο την 28η). Και γενικα ενα μεγαλο συγνωμη που σας εχουμε ταραξει και η μονη δραση σας ειναι το πληκτρολογιο!!
      Καληνυχτα φασιστακια ή αλλιως ελπιζουμε να σας συναντησουμε καποιο πρωι…

      1. Mε το κεφάλι ψηλά αποκλείεται,μήπως μουλωχτά για να μην φανούν τα κόκκινα μάτια απο το μαύρο?
        Ωραία η καραμέλα ότι όποιος είναι ενάντια στις βορειοκορεάτικες αντιλήψεις σας και τον εθνομηδενισμό σας είναι φασίστας!
        Βλέπω κοινή ιδεολογία με τους «απέναντι» ξέρεις εσύ τους «Τούρκους» που λένε ότι θα έρθουν βράδυ ενώ εσύ το αλλάζεις σε πρωί……κοντά έπεσα Τουρκάλα, η απλά «αλληλέγγυα» που τους αγαπάει?????

  13. Πείτε μωρέ μια καλή κουβέντα ….σκαταανθρωποι!

    Όλα σας ξυνιζουν….

    Πετρέλαιο να βάλει ο δήμος όπου ανήκουν τα σχολεία , τα καύσιμα του σκάφους είναι στο ΥΕΘΑ .

    1. Ρεα85 άστους δεν βγάζεις άκρη,δυστυχώς με την ανταλλαγή του πλυθησμού μεταξύ Ελλήνων απο την Ιωνία (Μικρά ασία) με τους Γενίτσαρους (εξισλαμισμένους κρητικούς) το 1922 κάποιοι τους ξέφυγαν και παρέμειναν……..και είναι οι ίδιοι «σουμπερίτες»που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και είναι οι ίδιοι τώρα που τους φέρνει αναγούλα ο Σταυρός,η θρησκεία η Ελληνική Σημαία,οι Ένστολοι και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook