Χαμόγελα και πηγαδάκια: Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ στην Πειραιώς | Photos

χαμόγελα-και-πηγαδάκια-η-συνάντηση-το-1701108
Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÊõñéÜêïò ÌçôóïôÜêçò (Ê) óõíáíôÜôáé ìå ôïõò åêëåãìÝíïõò êáé ôïõò õðïøÞöéïõò âïõëåõôÝò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò, óôá êåíôñéêÜ ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò óôï Ìïó÷Üôï, ÊõñéáêÞ 28 ÌáÀïõ 2023. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÉÔÓÁÑÁÓ

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας της Βουλής, οι εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατηφόρισαν προς τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, για να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, υπογραμμίζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές ενόψει των δεύτερων εκλογών.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τη δύσκολη μάχη που έχουν μπροστά τους και επανέλαβε ότι θα ζητήσει από τους βουλευτές να προσηλωθούν στην εκλογική μάχη.

«Τώρα θέλω να τονίσω ότι η δύσκολη μάχη είναι μπροστά μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κούραση των υποψηφίων, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τον σταυρό, αλλά δεν θα τους ζητήσω απλά, θα απαιτήσω, την ίδια προσήλωση στην εκλογική μάχη τώρα που δίνουμε τον αγώνα για το κοινό καλό, που δεν είναι άλλο από την καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές που έρχονται. Δηλαδή αν πιστεύουν κάποιοι ότι τώρα μπορούν να πάνε να ξεκουραστούν, επειδή εξελέγησαν βουλευτές, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από εμένα και είναι κάτι που θα το αξιολογήσω πάρα πολύ σοβαρά την επόμενη μέρα», τόνισε.

iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook