Χαλάζι και δρόμοι «ποτάμια» – Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη – Έπεσε κεραυνός στο κολυμβητήριο Ηρακλείου | Photos

χαλάζι-και-δρόμοι-ποτάμια-έντονα-κ-972812

Έντονα καιρικά φαινόμενα επιφύλαξε η παραμονή των Χριστουγέννων για πολλές περιοχές της Κρήτης, καθώς από τις 8:30 το πρωί σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρές. Λίγο πριν από τις 10 το πρωί κεραυνός έπεσε και στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ κατά διαστήματα εκδηλώνονται ισχυρές καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το γεγονός θέτει σε επιφυλακή τις αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα, ενώ οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν προσκόμματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς οι πολίτες χρησιμοποιούν τα οχήματά τους για τις μετακινήσεις τους.

Εν τω μεταξύ τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» μια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου.

Όπως γράφει το neakriti.gr κεραυνός έπεσε στο ανοιχτό κολυμβητήριο Ηρακλείου, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποδείχτηκε «σωτήριο» το αλεξικέραυνο που έχει εγκατασταθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το κολυμβητήριο λειτουργούσε κανονικά, ωστόσο μετά την πτώση του κεραυνού, πάρθηκε η απόφαση από την διοίκηση του κολυμβητηρίου να σταματήσουν οι προπονήσεις και η πισίνα να κλείσει, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook