Αυτοψία Σημανδηράκη – Μπακογιάννη στους ποδηλατόδρομους – Κοινόχρηστα ποδήλατα θα πάρει ο Δήμος Χανίων | Video+Photos

αυτοψία-σημανδηράκη-μπακογιάννη-στ-1190421

Συνάντηση και αυτοψία στο κέντρο των Χανίων πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, Ευθύμης Μπακογιάννης, μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η αυτοψία αφορούσε τους ποδηλατόδρομους που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Χανίων, ενώ αναμενόταν να ακολουθήσει σύσκεψη στο Δημαρχείο.

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε γνωστό ότι το υπουργείο ετοιμάζει προγράμματα επιδότησης αγοράς κοινόχρηστων ποδηλάτων για τους δήμους της χώρας. Ο κ. Σημανδηράκης, πέρα των όσων δήλωσε, έκανε ακόμα γνωστό ότι ο Δήμος Χανίων ετοιμάζει ήδη την σχετική αίτηση. Ο τελικός αριθμός των ποδηλάτων θα εξαρτηθεί από την τελική μορφή του ΣΒΑΚ, ήδη όμως θεωρείται δεδομένο πως θα πρόκειται για εκατοντάδες, με τους σταθμούς να τοποθετούνται, μεταξύ άλλων, και στα περιφερειακά πάρκινγκ.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

One thought on “Αυτοψία Σημανδηράκη – Μπακογιάννη στους ποδηλατόδρομους – Κοινόχρηστα ποδήλατα θα πάρει ο Δήμος Χανίων | Video+Photos

  1. Δημαρχε οχι μονο ποδηλατα. Και νεους σταθμους προς Νεα Χωρα, Δικαστηρια και φυσικα προς Χαλεπα που ειναι μια πολυ ομορφη διαδρομη και γεματη ιστορια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook