Αυτοκίνητο στούκαρε σε φανάρι και τούμπαρε τα ξημερώματα στα Χανιά | Photos

αυτοκίνητο-στούκαρε-σε-φανάρι-και-τού-936614

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Χανιά, όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε σε φανάρι και ανετράπη.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο φανάρι επί της Λεωφόρου Σούδας, έξω από τα κτίρια του ΙΚΑ(ΕΦΚΑ), όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω στο πεζοδρόμιο και το φανάρι, με αποτέλεσμα το όχημα του να γυρίσει πλάγια.Παρά τις σφοδρές ζημιές και το σοκαριστικό σκηνικό του ατυχήματος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του συνοδηγού, με τη βοήθεια διερχόμενων οδηγών που σταμάτησαν για βοήθεια στο σημείο. Στο σημείο βρέθηκαν σχεδόν αμέσως 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό, όπου δε χρειάστηκε να παρέχουν βοήθεια και περιορίστηκαν σε πλύση του οδοστρώματος.Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο ο οδηγός δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραύμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, για προληπτικούς λόγους κυρίως.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Αυτοκίνητο στούκαρε σε φανάρι και τούμπαρε τα ξημερώματα στα Χανιά | Photos

  1. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε σώος κι αβλαβής. Ούτε είχε Αγιο. Μήπως φόραγε Ζώνη Ασφαλείας? Αλλά ούτε κι αυτό το ψάχνουν οι δημοσιογράφοι, μήπως και παραδειγματισθούν κάποιοι. Αφήνουν να υπονοείται ότι μια υπέρτατη δύναμη σώζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook