Αυτοί οι άντρες χαρίζουν τους πιο συχνούς οργασμούς!

O οργασμός (κυρίως ο γυναικείος) εξαρτάται από πολλούς και διάφορους παράγοντες που ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Ωστόσο μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το University of Alban της Νέας Υόρκης και δημοσιεύτηκε αναλυτικά στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology, έρχεται να μας πληροφορήσει ότι ο οργασμός μας ενίοτε εξαρτάται και από κάποια χαρακτηριστικά του συντρόφου μας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι μελετητές ζήτησαν από νεαρές γυναίκες να δώσουν μια σύντομη περιγραφή του συντρόφου τους. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητά τους. Τα βασικά χαρακτηριστικά που συσχετίστηκαν με τη μεγαλύτερη συχνότητα του γυναικείου οργασμού ήταν η εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση αλλά και το κατά πόσο ελκυστικό βρίσκει τον σύντροφό της η γυναίκα.

Έκπληξη προκάλεσε στους ερευνητές η διαπίστωση ότι και το χιούμορ παίζει ρόλο στον γυναικείο οργασμό, αφού οι γυναίκες που δήλωσαν ότι ο σύντροφός τους τις κάνει να γελάνε συχνά, ήταν και αυτές που έκαναν συχνότερα σεξ και έφταναν τις περισσότερες φορές σε οργασμό. «Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της, το πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα και το πόσο ικανοποιημένη είναι από τη σεξουαλική της ζωή» καταλήγουν οι ερευνητές στη μελέτη τους.

Πηγή: marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ