Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη | Photo

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο οικολογικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, λίγο πριν την εκλογή του και κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του Πρώτου Θέματος και του newsauto, μας το είχε αποκαλύψει και πλέον το έκανε και πράξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto.gr, ένα ολοκαίνουργιο Peugeot e-208, την ηλεκτρική δηλαδή εκδοχή του μικρού γαλλικού μοντέλου.

Το αυτοκίνητο αποκτήθηκε ως το νέο του βουλευτικό όχημα, με τη μέθοδο του leasing. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο όροφο του γκαράζ του Κοινοβουλίου πρόσφατα τοποθετήθηκαν 4 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θα εξυπηρετούν όσους αποφασίσουν να κινούνται με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η επιλογή του Πρωθυπουργού είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους –και τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου– για στροφή προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σημειώστε επίσης ότι εκτός του Πρωθυπουργού, το νέο Peugeot e-208 επιλέχθηκε και από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τη Βουλευτή της Ν.Δ., Νόνη Δούνια.

Πηγή:newsauto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ