Αυτό είναι το χάλι της Χάληδων! Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Χανίων | Photos

αυτό-είναι-το-χάλι-της-χάληδων-να-πάρου-856910

Η ανάπλαση της οδού Χάληδων ολοκληρώνεται και η είσοδος του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, με ένα εντελώς καινούριο πρόσωπο.

Ωστόσο, οι πρώτες «παραφωνίες» ακούγονται ήδη, καθώς κάποιοι επιχειρηματίες θεωρούν πως είναι υπεράνω του κανονισμού και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τον δημόσιο χώρο, σαν την αυλή του σπιτιού τους.

Την ίδια ώρα, η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών έχει συμμορφωθεί με τους νέους όρους, καθώς φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό πως οι πρώτοι ωφελημένοι από το έργο της ανάπλασης θα είναι οι ίδιοι, με την υπεραξία που δίνεται πλέον στα προϊόντα τους.

Ωστόσο, όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι, εάν όσοι παρανομούν και καταπατούν δημόσιο χώρο μείνουν ατιμώρητοι, τότε η κουλτούρα της ανοχής είναι λογικό να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους μετατρέποντας τον δρόμο (ξανά) σε γιουσουρούμ.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι οφείλουν πριν τις εκλογές να πάρουν καθαρή θέση για το θέμα της οδού Χάληδων, του Ενετικού Λιμανιού και των δημόσιων παραχωρούμενων χώρων συνολικά, ώστε να ξέρουν οι πολίτες τι ψηφίζουν.

Σε μια προεκλογική περίοδο που εξελίσσεται περισσότερο με όρους επικοινωνίας, φαίνεται πως ορισμένοι βολεύονται με την απουσία θέσεων, όσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό για την επόμενη ημέρα.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Αυτό είναι το χάλι της Χάληδων! Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Χανίων | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ
    ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΗΔΗΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝΕ ΜΠΡΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΟΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ.
    ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΧΝΗ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ.
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ξανάΖΑΡΠ

  2. Να παρουν θεση σωστά όλοι οι υποψηφιοι Δημαρχοι κ Περιφερειαρχες κ για την Χαληδων αλλά κ για την διαχείριση του αεροδρομίου Χανίων από την FRAPORT…γιανα ξερει ο πολιτης…μπορουμε όλοι να θυμηθουμε κάτι επιφανεις Χανιωτες που κοσμουν τα ψηφοδελτια καποιων εκ των υποψηφιων σημερα που φανφαριζαν υπέρ της FRAPORT που είναι κρυμμενοι εδα ομως?Χαχαχα

  3. Πολύ όμορφο το έργο, αν και δεν θα έβαζα καθόλου κολονάκια μπροστά από την Εκκλησία, και τα υπόλοιπα θα τα έβαζα είτε πιο αραιά είτε καθόλου. Γενικά πρέπει να αρχίσουν κάποτε να τηρούνται οι νόμοι-κανόνες αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σύμφωνα με τα πλεονεκτήματα που μας έχει δώσει η φύση. Και να γίνει πεζοδρόμηση και στην Δασκαλογιάννη και στα Μαχαιράδικα τη συνδετήρια τους, και προς το Κουμ Καπι όλος ο δρόμος δίπλα στα Νεώρια. αλλα να γίνουν και πιο πολλοί και πιο οργανωμένοι χώροι στάθμευσης.

  4. Τα κολονάκια πρέπει να είναι ψηλά και να φαίνονται, έτσι τα κάνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλιώς κινδυνεύει να τσακιστεί κόσμος, δεν το καταλαβαίνουν οι εργολάβοι μηχανικοί;

  5. Η ανάπλαση έχει αναβαθμίσει πάρα πολύ την περιοχή. Κάθε πεζόδρομος δίνει ανάπτυξη σε μια περιοχή. Για την ολοκλήρωση του έργου πρέπει να συνεχιστεί και στην Καραολή Δημητρίου ώστε να δέσει με την Ποτιέ και την Χρ. Επισκόπου. Είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει παράλληλα έργα στην Καραολή αλλά δεν φαίνεται κάτι ? Επίσης, πρέπει να μπει μια τάξη στο τοίχος στην Καραολή Δημητρίου κάθε βράδυ υπάρχει μια αναρχία από παρκαρισμένες μηχανές και κάδοι σκουπιδιών στο σημείο που σταματάνε οι ξεναγοί για να παρουσιάσουν το τοίχος. Γενικά πρέπει να υπάρξει μια τάξη στην αναρχία παρκαρίσματος σε κεντρικούς δρόμους της παλιάς πόλης. Συμφωνώ ότι πρέπει να τοποθετηθούν για την ανάπτυξη της παλιάς πόλης, την ανάδειξη του τοίχους κτλ

  6. Με μεσο θα δουλεψει και ο επομενος δημαρχος γιατι ολο και καποιος επιχειρηματιας θα εχει μεσον η καποιον γνωστο για να κανει τα στραβα ματια με το γνωστο κολπο.
    Να τους βαζει ενα απλο προστιμο μια μερα του μηνα και της υπολοιπες 29 μερες δεν θα του βαζουν.

  7. Η τροχαία είναι παντελώς ανύπαρκτη!
    Στην παλά πόλη, όπως και σε όλα τα Χανιά, επικρατεί απόλυτη αναρχία στους δρόμους και η στάθμευση είναι εντελώς ανεξέλγκτη. Πραγματικά, οι υπεύθυνοι στις αστυνομικές και δημοτικές αρχές θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook