Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 2

Η τελευταία δοκιμασία για τα κορίτσια του GNTM 2, έφερε ανέλπιστα αποτελέσματα, καθώς η τριάδα που τέθηκε προς αποχώρηση, ήταν αυτή των Κάτια, Σπυρούλα και Ιλντα.

Η δοκιμασία της Δευτέρας απαιτούσε από τα κορίτσια να συνδυάσουν modelling και φαντασία. Η Ιλντα αν και την προηγούμενη εβδομάδα είχε την καλύτερη παρουσία, στην τελευταία δοκιμασία δεν έπεισε τους κριτές και βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση. Οι κριτές απογοητεύτηκαν με αρκετά κορίτσι από την φωτογράφιση που τους έκανε η Αθηνά Λιάσκου, με τα τρία κορίτσια τελικά να κινδυνεύουν με αποχώρηση.

Το βίντεο με την αποχώρηση από το GNTM 2Πρώτη πήρε το «ΟΚ» να παραμείνει στο παιχνίδι η Κάτια, ενώ στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στην Ιλντα πως και αυτή μένει εντός του σπιτιού. Έτσι, η Σπυρούλα είναι αυτή που έφυγε από το GNTM 2, αλλά αποχώρησε με χαμόγελο και χωρίς να νοιώθει απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Η Ιλντα από την άλλη ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ανακουφίστηκε μεν που σώθηκε, αλλά ένοιωσε άσχημα που η παραμονή της έστειλε εκτός παιχνιδιού την Σπυρούλα. Αρκετές παίκτριες ξαφνιάστηκαν με το αποτέλεσμα, όμως η ίδια το πήρε αρκετά καλά. Μάλιστα πήγε να παρηγορήσει την Ιλντα γιατί ένοιωθε άσχημα. Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της αποχώρησης:

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακό πύρινο λιοντάρι βρυχήθηκε στο νέο γήπεδο της Εστουνδιάντες | Video
Επόμενο άρθροΧανιά | Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκαν Καλογερής και Περράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ