Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι του 2021

αυτές-είναι-οι-μεγαλύτερες-τάσεις-για-1241672

Φέτος το καλοκαίρι τα trends μας παρακινούν να θυμηθούμε τον παλιό μας εαυτό βγαίνοντας έξω και ξαναρχίζοντας να ζούμε την κάθε μέρα στο έπακρο. Από τα παστέλ χρώματα που συνεχίζουν δυναμικά και φέτος μέχρι τα πιο έξτρα λαμπαρά κομμάτια η γκάμα των τάσεων για το 2021 μας καλεί να χαθούμε στην μαγεία του καλοκαιριού.

Μινιμαλιστικό μεγαλείο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matteau (@matteau)

 

 

Η απόλυτη τάση για ένα chic-καλοκαίρι, ακούει στο όνομα του μινιμαλισμού. Μπορεί να μην αποτελεί κάποια καινούρια ανακάλυψη, ωστόσο η κομψότητα που κρύβεται στην απλότητα μας καλεί να εστιάσουμε σε κομμάτια κλειδιά σε ήπιους χρωματικούς τόνους και απλές γραμμές.

Ο παράδεισος των παστέλ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilio Pucci (@emiliopucci)

Είναι γεγονός, τα παστέλ ήρθαν για να μείνουν! Αυτές οι απαλές αποχρώσεις προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη στο look και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει χαρακτήρα βγαλμένο από ταινία του Wes Anderson.

70s mania

Η επιστροφή της δεκαετίας που μας χάρισε τόσο χρώμα και ζωντάνια είναι γεγονός. Όλα τα trends των 70s επιστρέφουν, από την κλασική καμπάνα στα παντελόνια μέχρι τα έντονα μοτίβα και τις μίνι φούστες σε Α γραμμή και είναι έτοιμα να μας χαρίσουν κάτι από την λάμψη της εποχής τους.

Strappy straps

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SUBOO (@suboostyle)

Το φετινό καλοκαίρι πιο πολύ από κάθε άλλο μας καλεί να δείξουμε την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό ενώ διατηρούμε την άνεση μας, δίχως να αποκαλύπτουμε πάρα πολλά είναι τα strappy φορέματα με τις λεπτές τιράντες και τα ανοίγματα στην πλάτη ή τα cut-outs που επιτρέπουν στο καλοκαιρινό μαύρισμα να κάνει την εμφάνισή του και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Λάμψη παντού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GANNI (@ganni)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISABEL MARANT (@isabelmarant)

Πέρα από την λάμψη του μαυρισμένου δέρματος, αυτό το καλοκαίρι λάμπουν και τα ρούχα μας – κυριολεκτικά. Με φορέματα, τοπ, κιμονό και βερμούδες που έχουν μία λάμψη που μαγνητίζει θα κάνουμε την επανεμφάνιση μας στο dancefloor.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook