Αυτά τα ζώδια θα κερδίζουν πάντα σε κάθε διαφωνία

Couple arguing indoors

Είτε διαφωνούμε με τον σύζυγό μας, τον καλύτερό μας φίλο ή το παιδί μας, ορισμένοι από εμάς δεν φαίνεται να κερδίζουμε ποτέ μια διαμάχη. Μερικές φορές το πάθος μας για την άποψή μας απλώς μας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς, ωθώντας όλη τη λογική και τη σαφήνεια να φύγει από το παράθυρο. Άλλες πάλι, αντιμετωπίζουμε έναν άνθρωπο απόλυτα προετοιμασμένο να μην κάνει πίσω μέχρι να συμφωνήσουμε μαζί του.

Όπως όλα στη ζωή μας, το ποιος κερδίσει ή χάνει σε μια διαφωνία μπορεί να σχετίζεται με τα άστρα. Επομένως, διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που καταφέρνουν να κερδίζουν πάντα κάθε διαφωνία, ώστε την επόμενη φορά να είστε και εσείς κατάλληλα προετοιμασμένες για μια δυναμική συζήτηση – αν και το να κερδίσετε τη διαφωνία μαζί τους είναι μάλλον ακατόρθωτο.

Παρθένος
Υπάρχει μια λεπτή, διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να κερδίζεις πάντα τη διαμάχη και να έχεις πάντα δίκιο, και η Παρθένος βρίσκεται συχνά πάνω σε αυτή τη γραμμή. Η Παρθένος θεωρεί πως έχει πάντα δίκιο, ακόμα και όταν έχει αποδειχθεί πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ωστόσο, βρίσκονται στη λίστα με τα ζώδια που κερδίζουν κάθε διαφωνία, καθώς αρκετά συχνά αποδεικνύεται πως έχει δίκιο.

Με κυβερνήτη της τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, η Παρθένος είναι ευέλικτη και διαθέτει πολλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Προσπαθεί πάντα να λύσει ένα πρόβλημα και θα διαφωνήσει με κάποιον μόνο αν θεωρεί πως αυτό θα οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Σκέφτεται γρήγορα, προσέχει κάθε λεπτομέρεια και εξετάζει όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσει σε μια συζήτηση ή απόφαση, οπότε είναι πάντα προετοιμασμένη κατάλληλα για κάθε διαφωνία.

Σκορπιός
Το να γνωρίζει κάποιος καλά έναν Σκορπιό ισούται με πολλή αγάπη. Το αντίθετο σημαίνει μια αμηχανία και μια επιφύλαξη απέναντί του. Αλλά δεν είναι η αινιγματική φύση του Σκορπιού που τον εντάσσει σε αυτή τη λίστα. Η ικανότητά του να κερδίζει κάθε διαπληκτισμό έχει να κάνει με το πόσο καλός είναι στο να έχει τον έλεγχο. Αν και ανήκει στα ζώδια του νερού, καταφέρνει να διατηρεί τη ψυχραιμία του. Ο κυβερνήτης του, Άρης, επίσης, τον κάνει μυστικοπαθή και τον οδηγεί στο να πράττει πάντα με βάση μια στρατηγική. Ορισμένοι τον αποκαλούν χειριστικό, αλλά ο Σκορπιός απλώς αναγνωρίζει το κοινό του και δρα με βάση τα δεδομένα που έχει, ακόμα και σε έναν διάλογο.

Αιγόκερως
Κανένα άλλο ζώδιο δεν διατηρεί την ψυχραιμία και τη συγκέντρωσή του τόσο καλά όσο ένας Αιγόκερως. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε μια διαφωνία είναι να είστε προετοιμασμένες κατάλληλα, ξεκάθαρες, να μιλάτε με λογικά επιχειρήματα και διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Οι Αιγόκεροι τα κάνουν όλα αυτά. Δεν φοβούνται να δουλέψουν παραπάνω ούτε να κουραστούν για να αποδείξουν το δίκιο τους. Κυβερνώμενοι από τον πειθαρχικό Κρόνο, ξέρουν να χρησιμοποιούν προς όφελός τους τους περιορισμούς και μπορούν να υπερβούν τα όρια χωρίς να τα ξεπεράσουν στα αλήθεια. Αν βρεθείτε σε αντιπαράθεση μαζί τους φροντίστε να είστε πολύ καλά διαβασμένες, διαφορετικά δεν θα έχετε καμία ευκαιρία να κερδίσετε (αν αυτό συμβεί ποτέ).

marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Φρικτός θάνατος – Βρέθηκε νεκρός και δίπλα του το αλυσοπρίονο
Επόμενο άρθροΓιάννης Αντετοκούνμπο: Tι θέλει να κάνει όταν αποσυρθεί από το μπάσκετ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ